EUROLYGA 2023

NBA analitikas nurodė, ko trūksta Mindaugui Kuzminskui

Mindaugas Kuzminskas šią vasarą pravėrė duris į Nacionalinę krepšinio asociaciją (NBA) ir pasirašė sutartį su „New York Knicks“ komanda.

M.Kuzminskas debiutuos NBA.<br>G.Šiupario nuotr.
M.Kuzminskas debiutuos NBA.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

krepsinis.net

Sep 12, 2016, 10:11 PM, atnaujinta May 13, 2017, 6:56 AM

Iškart po to lietuvis susilaukė įvairių nuomonių ir prognozių. Šįkart ESPN analitikas pateikė savo poziciją ir prakalbo apie puolėjo esminius trūkumus.

„Kuzminskas nėra patikimas metimas iš tolimų nuotolių, o taip pat NBA susidurs su rimtomis problemomis gynyboje. Malagoje, rungtyniaujant lengvojo krašto pozicijoje, ūgis leido Mindaugui turėti pranašumą prieš žemesnius varžovus, žaidžiant nugara. Europoje iš tritaškio zonos jis atakuodavo prasčiau nei vidutiniškai, o juk NBA tolimų metimų linija yra dar toliau. Dėl to jis turės problemų. Galbūt aikštelėje lietuvis galėtų būti su Lance‘e Thomasu vienu metu, o tai praverstų „Knicks“ komandai gynyboje. Mindaugas fiziškai nėra stiprus ir tai trukdys jam kovoti prieš NBA puolėjus. Tas pats bus ir grumiantis dėl kamuolių. Gynyboje Kuzminskui taip pat trūksta mobilumo ir vikrumo, atsižvelgiant ir į tai, kokie atletiški yra NBA žaidėjai“, – rašė analitikas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.