EUROLYGA 2023

Domanto Sabonio žinutė Lietuvos rinktinės treneriui: galutinį žodį tars „Thunder“

NBA šį sezoną debiutavęs šalies krepšinio legendos ir Lietuvos krepšinio federacijos prezidento Arvydo Sabonio sūnus Domantas JAV žiniasklaidai trečiadienį pasakojo apie galimą savo pasirodymą Lietuvos rinktinėje. Šiemet Lietuvos nacionalinė ekipa žais Europos čempionate. Jaunasis mūsų šalies žaidėjas tikino, kad mielai atstovautų Dainiaus Adomaičio buriamai nacionalinei komandai, jei tik sulauks „Oklahoma City Thunder“ leidimo.

Domantas Sabonis<br>AFP nuotr.
Domantas Sabonis<br>AFP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 12, 2017, 8:16 AM, atnaujinta Apr 12, 2017, 9:08 AM

„Būtų smagu vėl žaisti rinktinėje, olimpiados patirtis buvo nereali. Tačiau viskas – „Thunder“ rankose, nes jie turi nuspręsti, ką turiu veikti artėjančią vasarą. Visada džiaugiuosi progomis atstovauti šaliai ir darysiu tai tiek, kiek galėsiu“, – sakė D.Sabonis.

D.Sabonis prasitarė, kad prieš vykstant į Rio de Žaneiro olimpiadą teko tartis su tėvu A.Saboniu, kaip pasielgti – ar važiuoti į žaidynes, ar susilaikyti.

„Tėvas sakė, kad tai yra visiškai kitoks turnyras nei Europos ar pasaulio čempionatas, nes ten esi su geriausiais savo sporto šakų atletais. Jo patarimas buvo važiuoti ir įgyti įspūdingos patirties“, – sakė aukštaūgis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: KAM komentarai apie bepiločių orlaivių ekosistemą Lietuvoje