EUROLYGA 2023

Pasiūlymas „Knicks“ ir „Raptors“: keiskite Carmelo Anthony į Joną Valančiūną

Carmelo Anthony dienos Niujorke greičiausiai jau yra suskaičiuotos – pralaimėjimais nusėtas komandos žaidimas ir puolėjo nesutarimai su „New York Knicks“ prezidentu Philu Jacksonu sukūrė įtampą ekipoje ir kalbama, kad C.Anthony sutiktų būti iškeistas.

Pasiūlymas: keisti C.Anthony į J.Valančiūną.<br>USA Today Sports/Scanpix nuotr.
Pasiūlymas: keisti C.Anthony į J.Valančiūną.<br>USA Today Sports/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 17, 2017, 8:25 PM, atnaujinta Apr 12, 2017, 12:48 AM

Greitai 33-ąjį gimtadienį švęsiantis krepšininkas neva užsiminė, kad sutiktų išvykti į tris komandas – „Cleveland Cavaliers“, „Los Angeles Clippers“ ir „Los Angeles Lakers“.

Tačiau „CBS Sports“ apžvalgininkas Mattas Moore'as pateikia daugiau įmanomų mainų variantų – jo manymu, „Knicks“ gali atlikti mainus su „Boston Celtics“, „Detroit Pistons“, „Chicago Bulls“, „Dallas Mavericks“, „Memphis Grizzlies“ ir „Toronto Raptors“.

Pastarąją, tokiu atveju, palikti turėtų Jonas Valančiūnas, mano M.Moore'as.

Apžvalgininkas siūlo, kad su J.Valančiūnu į Niujorką persikeltų ir Terrence'as Rossas. Į Torontą be C.Anthony atvyktų Kyle'as Q'Quinnas.

„Raptors“ išsaugotų DeMarre'as Carrollą ir išspręstų sunkiojo krašto puolėjo pozicijos bėdą. C.Anthony galėtų varžytis dėl NBA karūnos, nes turėtų geriausius komandus draugus per savo karjerą.

Tuo tarpu „Knicks“ ekipoje J.Valančiūnas turėtų puikiai derėti su Kristapu Porzingiu priekinėje linijoje.

Ar tai verta? Iš „Raptors“ pusės – ne visai. Ar Masai Ujiri norės išsikeisti žaidėją, dėl kurio jis turėjo palikti „Denver Nuggets“? C.Anthony taip pat gali vetuoti šiuos mainus dėl didelių mokesčių Kanadoje“, – svarstė žurnalistas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.