EUROLYGA 2023

Šarūnas Jasikevičius: „Lietuvos ryto“ pralaimėjimas Utenoje mane nustebino“

Kauno „Žalgirio“ krepšinio ekipa trečiadienį nepersistengė Karaliaus Mindaugo taurės ketvirtfinalyje ir ramiai sutriuškino 81:58 nukraujavusį ir žaidėjus praradusį Klaipėdos „Neptūną“. Po mačo „Žalgirio“ strategas Šarūnas Jasikevičius džiaugėsi, kad jo auklėtiniai pademonstravo tinkamą nusiteikimą šioms rungtynėms.

Šarūnas Jasikevičius<br>G.Bitvinsko nuotr.
Šarūnas Jasikevičius<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 15, 2017, 8:19 PM, atnaujinta Apr 10, 2017, 12:31 AM

„Jau nuo sekmadienio yra akcentuojama, kad tai yra savaitė, kuri gali labai daug ką pakeisti šiame sezone. Titulai yra svarbiausias dalykas. Mes norime eiti link jų žingsnis po žingsnio. Šiandien mūsų žaidėjai tą ir parodė“, – kalbėjo Š.Jasikevičius.

Treneris sulaukė klausimo apie Vilniaus „Lietuvos ryto“ fiasko taurės ketvirtfinalyje akistatoje su Utenos „Juventus“. Uteniškiai įveikė vilniečius 87:84 ir eliminavo buvusius taurės savininkus.

Kauniečių strategas pripažino, kad jam tai buvo netikėta. „Nustebino. Kalbos nėra, kad nustebino. Manau, kad „Lietuvos rytas“ vis tiek yra gera komanda. Vienų rungtynių situacijoje visko gali būti, ypač išvykoje. „Juventus“ demonstruoja labai gerą krepšinį“, – pripažino Š.Jasikevičius.

„Žalgirio“ strategas taip pat pasidalino informacija apie Augusto Limos ir Pauliaus Jankūno sveikatos būklę.

„Atrodo, kad Augusto įspyrė į koją, bet nemanau, kad tai rimta. Jis žaidė pusė jėgos. Jankūno situacija gerėja. Vakar bandė treniruotis, šiandien labai norėjo žaisti, bet treniruotė jam nepavyko. Dėl šeštadienio tai gali būti sprendimas prieš pat rungtynes“, – teigė treneris.

Apie tai, kad „Lietuvos ryto“ pralaimėjimas tapo rimtu signalu ir kitiems favoritams, sakė ir Antanas Kavaliauskas: „Tai buvo signalas, kad privalome žaisti susikoncentravę. Kad nebūtų tokių netikėtumų, nes juk yra tik vienas mačas ir klaidų neištaisysi. Džiaugiuosi, kad labai rimtai pasižiūrėjome į tą signalą ir laimėjome būtiną dvikovą“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.