EUROLYGA 2023

Linas Kunigėlis atskleis intriguojančius faktus iš krepšinio užkulisių

Lietuvos krepšinio 95-erių metų jubiliejui skirto renginio K95 šou organizatoriai nesiliauja stebinti: oficialiai paskelbta, jog renginiui, kurį ves Marijonas Mikutavičius, išskirtines 15 minučių nenutrūkstamas programas jau kuria du atlikėjai: žymiausius krepšinio hitus parašęs Linas Adomaitis ir scenos karalienė Džordana Butkutė. Kokia bus trečioji jubiliejinio šou dalis – kūrybos namų ELITAZ prodiuseriai planuoja atskleisti netrukus, o kol kas tik intriguoja – tai bus mega žvaigždė.

L.Kunigėlis.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
L.Kunigėlis.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 2, 2017, 1:37 PM, atnaujinta Apr 8, 2017, 6:08 PM

Tuo tarpu, kol laukiama žinių kokius atlikėjus išvysime trečiojoje šou dalyje, organizatoriai atskleidžia vis daugiau renginio detalių. Viena jų – K95 šou metu krepšinio komentatoriai atskleis intriguojančius 9,5 faktus apie krepšinį ir pačius krepšininkus.

Vienu iš komentatorių bus jau daugiau nei 25 metus krepšinyje dirbantis ir tikra legenda tapęs Linas Kunigėlis. Daugybę svarbiausių tarptautinių ir šalies čempionatų komentavęs, 13 metų su Lietuvos nacionaline vyrų rinktine dirbęs L.Kunigėlis sako iš jubiliejui skirto renginio visų pirma besitikintis daug ir gražių emocijų. „Manau, tokios sukakties proga žiūrovams bus smagu prisiminti ne tik svarbiausius praėjusių metų įvykius, pergales, asmenybes, bet ir peržvelgti visą 95 metų Lietuvos krepšinio istoriją“.

Pačiam L.Kunigėliui sunku išskirti, koks iš visų įvykių, kuriuose teko dalyvauti, jam labiausiai įsimintinas. „Labiausiai aišku, įstringa pergalės, bet ir jų tiek buvo, ir kiekviena savaip saldi, kad vienos PAČIOS PAČIOS net negalėčiau išskirti... Nerealus buvo „Žalgirio“ žygis per Europą 1998 ir 1999-aisiais... Be abejo, Lietuvos rinktinės triumfas 2003-aisiais Europos čempionate – tiesiog legendinis pasirodymas... O tie du paskutiniai sidabrai Europos čempionatuose 2013 ir 2015 – aisiais – koks dramatiškas buvo kelias link abiejų medalių?“,- svarbiausius pergales atsimena L. Kunigėlis.

Balandžio 23 dienos vakarą, Linas pažada ne tik apžvelgti Lietuvos krepšinio istoriją, bet ir atskleisti faktus bei priminti subtilias krepšininkų istorijas... Koks krepšininkas stovyklos metu, prieš treniruotę vietoj nuskausminamųjų išgėrė migdomųjų, koks Lietuvos prezidentas bėgdavo iš pamokų tam, kad pažiūrėtų, kaip žaidžia Lietuvos rinktinė ir dar daug įdomių ir negirdėtų istorijų kartu su įspūdingu trijų dalių šou – jau balandžio 23 d. Kauno Žalgirio arenoje, iškilmingame krepšinio jubiliejui skirtame renginyje K95! Čia bus visi!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.