EUROLYGA 2023

Sezoną pabaigęs Domantas Sabonis atskleidė vasaros planus: bus ir vestuvės

Po džiuginančio NBA debiutinio sezono Domantas Sabonis poilsiu ilgai mėgautis negalės  –  daug iš savęs reikalaujantis „Oklahoma City Thunder“  žaidėjas ne tik prisidės prie Dainiaus Adomaičio vadovaujamos Lietuvos rinktinės, bet ir dalyvaus NBA Vasaros lygoje.

 D.Sabonis vasarą praleis darbingai.<br> Stop kadras
 D.Sabonis vasarą praleis darbingai.<br> Stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 27, 2017, 1:18 PM, atnaujinta Apr 27, 2017, 1:47 PM

„Šią vasarą turiu specialų planą, stengsiuosi tobulinti savo žadimą. Pirmiausia dalyvausiu Vasaros lygoje, o paskui prisidėsiu prie nacionalinės rinktinės. Svarbu, kad gerai pasiruoščiau artėjančiam sezonui“, – „Thunder“ iškritus iš atkrintamųjų varžybų kalbėjo D.Sabonis.

„Neturėsiu labai jau daug laisvo laiko, bet galėsiu grįžti namo. Birželį dalyvausiu brolio vestuvėse, praleisiu laiko su šeima", – pridūrė jis.

Debiutiniu sezonu puolėjas gali būti patenkintas – starto penkete pradėjęs net 66 rungtynes  suolą dažniau šildė tik atkrintamosiose.

„Man reikėjo tiesiog įgauti daugiau patirties ir priprasti prie žaidimo po rungtyniavimo Europoje. Pasijuto skirtumas, bet, manau, šis sezonas padėjo pasiruošti ateičiai. Tai (kuklios minutės atkrintamosiose) man neturėjo jokios įtakos. Aš visada buvau pasirengęs išeiti į aikštę ir padėti komandai. Treneris sakė, kad būčiau kantrus ir kad prieš akis manęs laukia dar daug sezonų", – sakė žaidėjas.

Nors nuo antrosios sezono pusės D.Sabonio žaidimo kreivė gan ryškiai smuko,  aukštaūgis užtikrino, kad dėl to savęs pernelyg nekaltino.

„Sunkiausia man buvo sezono viduryje, tačiau ir tada stengiausi sunkiai dirbti, tobulinti žaidimą. Mėgstu savo problemas spręsti pats, bet treneriai ir komandos draugai man labai padeda. Visada bandžiau išlikti pozityvus", – sakė krepšininkas.

Kalbėdamas apie stipriai, palyginti su NCAA laikais, išaugusį tritaškių pataikymo rodiklį D.Sabonis atskleidė, jog prieš sezoną tam ruošėsi specialiai.

„Vasarą dėl to labai sunkiai dirbau kiekvieną dieną ir norėjau prisitaikyti prie NBA. Atėjus į ekipą komandos draugai mane palaikė ir visada sako, kad mesčiau iš toli. Toks pasitikėjimas man labai padėjo. Vėliau treneris nusprendė mane labiau išnaudoti po krepšiu ir man tai išėjo į naudą“, – šypsojosi D.Sabonis.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.