EUROLYGA 2023

Martynas Pocius pranešė apie netikėtą karjeros pabaigą

31-erių metų Martynas Pocius paskelbė, kad šis sezonas jam buvo paskutinis. Buvęs Lietuvos rinktinės gynėjas savo „Instagram“ profilyje paskelbė, kad jo krepšinio aikštelėje žaidžiančio profesionaliai daugiau krepšinio aistruoliai neišvys.

 Tai buvo paskutinis M.Pociaus sezonas.<br> Instagram nuotr.
 Tai buvo paskutinis M.Pociaus sezonas.<br> Instagram nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 16, 2017, 7:33 PM, atnaujinta Jun 16, 2017, 7:56 PM

Krepšininkas atskleidė, kad yra priverstas taip anksti baigti karjerą dėl nesibaigiančių traumų ir tikisi, kad galės pagaliau mėgautis kiekviena diena. 

Lietuvis taip pat atskleidė, kad norėdamas žaisti dar bent sezoną, būtų priverstas gultis dar kartą ant operacinės stalo. 

Gynėjas savo „Instagram“ profilyje pasidalino jaudinančia žinute:

„Viskas. Laikas kabinti juos ant vinies. Laikas pagaliau paklausyti savo kūno. Daugiau jokių nuskausminamųjų, jokių operacijų, jokių sunkumų pakilti rytais iš lovos.

Visada sakiau, kad kai tai taps nebesmagu, kai nebejausiu aistros – bus laikas paleisti.

Aš myliu krepšinį ir myliu žaisti šį sportą. Nuostabu, kiek daug krepšinis man davė, į kiek daug vietų mane jis nukėlė, kiek daug santykių sukūrė, kiek daug nuostabių draugysčių suformavo. Ir aš jam esu labai dėkingas už tai.

Tikiu, kad visos pabaigos turi naujas pradžias ir nekantrauju pažiūrėti, kas toliau“, – rašė M.Pocius.

Lietuvis 2009 metais baigė „Duke“ universitetą ir profesionalaus krepšininko karjerą pradėjo Kauno „Žalgiryje“. Lietuvoje M.Pocius praleido dvejus metus ir tada išvyko į Madrido „Real“.

Po dviejų metų Ispanijoje gynėjas sugrįžo į Kauną, o po sezono papildė Stambulo „Galatasaray“ ekipą. Tada dar metus sužaidė „Žalgiryje“, o karjerą krepšininkas pabaigė Murcijos „UCAM“ ekipoje.

Vilnietis tris kartus tapo LKL čempionu, kartą Ispanijos lygos ir taurės laimėtoju, o su Lietuvos rinktine yra iškovojęs bronzos medalį pasaulio čempionate ir sidabro medalį Europos čempionate. 

Gražiausi M.Pociaus karjeros epizodai:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.