EUROLYGA 2023

Neįtikėtinas 61-erių metų vyro užsispyrimas: nori žaisti krepšinį NBA

Kartais, norint pasiekti gyvenime užsibrėtus tikslus netrukdo nei didelis amžius. Puikiausias to įrodymas – 61-erių metų amerikietis Calvinas Robertsas, kuris nėra toks, kaip visi jo bendraamžiai. 

 Aukščiausio lygio krepšinis suvilioja net ir solidaus amžiaus asmenis<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Aukščiausio lygio krepšinis suvilioja net ir solidaus amžiaus asmenis<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 28, 2017, 10:46 AM, atnaujinta Jun 28, 2017, 2:39 PM

Daugelis šešiasdešimtmetį perkopusių asmenų nori ramaus gyvenimo ir galvoja apie pensiją, bet tik ne šis senolis. C.Robertas intensyviai sportuoja, o jo planuose –  siekis prasimušti į Nacionalinę krepšinio asociaciją (NBA). 

Amerikietis kadaise buvo pašauktas NBA naujokų biržoje, kai 1980-aisiais jį ketvirtajame rate 83-uoju šaukimu pakvietė San Antonijaus „Spurs“ ekipa. Vis dėl to šaukimas nebuvo aukštas, todėl C.Robertsas karjerą praleido užsienyje. 

Tačiau solidaus amžiaus vyriškio nuomone, neišsipildžiusių svajonių siekti niekada nėra vėlu, todėl nusprendė sunkiai dirbti, kad įgautų geriausią įmanomą fizinę formą. 

„Sieksiu vietos Vasaros lygoje. Noriu žaisti prieš geriausią jaunimą ir tobulėti. Žinau savo amžių, bet aučiu, kad esu puikios formos. Nepasiduosiu ir dirbsiu“, – motyvacijos nestokojo C.Robertsas. 

Nesunku suprasti – vyriškio šansai šansai žaisti aukščiausio lygio krepšinį minmalūs, bet pastangos ir motyvacija – tai ko galėtų pasimokyti bet kuris jaunuolis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.