EUROLYGA 2023

Istorijos pabaiga: Tayloras Brownas palieka Vilniaus „Lietuvos rytą“

Vilniaus „Lietuvos rytas“ nutraukė sutartį su beveik pusę sezono ekipoje praleidusiu amerikiečiu Tayloru Brownu. Tai, kad dėl drausmės pažeidimų nušalintas puolėjas nebegrįš į Vilnių, portalui 24sek.lt patvirtino klubo direktorius Darius Gudelis.

 T.Brownas oficialiai palieka Vilniaus ekipą.<br> G.Šiupario nuotr.
 T.Brownas oficialiai palieka Vilniaus ekipą.<br> G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 29, 2017, 4:44 PM, atnaujinta Jun 29, 2017, 6:04 PM

Nors T.Brownas turėjo galimybę sutartį pratęsti artėjančiam sezonui, kadangi joje buvo numatyta nutraukimo galimybė, „Lietuvos rytas“ nepatyrė jokių finansinių nuostolių.

„Tai buvo bendras trenerio ir komandos vadovų sprendimas. Mes tikimės, kad klubo sirgaliai ir vilniečiai jį palaiko“, – 24sek.lt teigė D.Gudelis.

R.Kurtinaitis, kuris ir pasikvietė anksčiau Lenkijoje rungtyniavusį puolėją, sakė, jog jį tenkino T.Browno pasirodymas aikštėje, tačiau tai nepateisina jo naktinių žygių. 

„Man jis kaip žaidėjas patiko, bet dėl elgesio nebūtų teisinga jį palikti. Jei jau nušalinome jį ir aukojomės, manau, reikia braukti brūkšnį ir žiūrėti į priekį.

Rinksime naujus žaidėjus, kurie tikrai norės žaisti komandoje. Tokių yra daug“, – prieš kelias dienas portalui lrytas.lt sakė R.Kurtinaitis.

Tiesa, legionierius palikdamas Lietuvą neapsiėjo be nuotykių.

Iš pradžių T.Brownas negalėjo išvykti iš šalies dėl to, jog šuo sugraužė jo pasą, o iškeliaudamas į JAV išsivežė klubo skirtų buto ir automobilio raktus.

T.Brownas Lietuvos krepšinio lygoje sužaidė 17 rungtynių, per kurias vidutiniškai pelnė po 8 taškus bei sugriebdavo 4,5 kamuolio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.