EUROLYGA 2023

Vilnių palikti norinčiu Artūru Gudaičiu susidomėjo Eurolygos klubai

Rinktinės stovykloje apie norą palikti Vilniaus „Lietuvos rytą“ kiek netikėtai užsiminęs Artūras Gudaitis jau patraukė aukščiausiame lygmenyje rungtyniaujančių ekipų dėmesį. 

Artūras Gudaitis patraukė Eurolygos klubų dėmesį<br>G.Šiupario nuotr.
Artūras Gudaitis patraukė Eurolygos klubų dėmesį<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-07-25 12:04, atnaujinta 2017-07-25 17:34

Ispanijos žiniasklaida skelbia, kad galimybe savo gretose turėti lietuvį ėmė domėtis Ispanijos klubai. Lietuvio paslaugomis ypatingai susidomėjo Valensijos „Valencia“ ekipa, kuri kitą sezoną varžysis Eurolygoje ir Europos taurėje rungtyniausianti Las Palmaso „Gran Canaria“. 

A.Gudaičiui praėjusį sezoną pilnu tempu rungtyniauti trukdė traumos, tačiau jis vis tiek buvo vienas naudingiausių Europos taurės žaidėjų.

Nors puolėjas jau ne kartą buvo patraukęs užsienio klubų dėmesį, sostinės komandos savininkas Antanas Guoga jo paleisti nenorėjo. Jau ankščiau jis atmetė milijoninį Turkijos ekipos pasiūlymą ir išreiškė norą bet kokia kaina išsaugoti jį Vilniuje. Tai yra pagrindinė priežastis, kodėl krepšininkas vis dar priklauso „Lietuvos ryto“ klubui.

Būtent toks požiūris ir paskatino A.Gudaitį atvirai prabilti apie norą žaisti svetur. Anot jo, jeigu jis paliktų Vilnių, tai būtų naudinga abiem pusėms – klubas gautų nemažai pinigų, o jis pats – naujoves karjeroje.

„Belieka kalbėtis. Galime kažką sutarti. Abiem šalims tai būtų naudinga – jie gautų kažką pinigine išraiška, o aš – išėjimą“, –  nusivylimo vertindamas susiklosčiusią situaciją neslėpė puolėjas.

Paskutinį sezoną 208 cm ūgio vidurio puolėjas per 25 minutes rinko 13,2 taško, 8,3 atkovoto kamuolio, 0,9 rezultatyvaus perdavimo, 1,9 bloko ir 19,3 naudingumo balo.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.