EUROLYGA 2023

Lietuvos rinktinė pakilo į viršų FIBA sudarytame reitinge

FIBA likus mėnesiui iki Europos krepinio čempionato atnaujino visų ten dalyvausiančių komandų reitingą. Jis – ganėtinai džiugus Lietuvos rinktinei.

 Lietuvos rinktinė FIBA sudarytame reitinge šoktelėjo aukštyn<br> R.Danisevičiaus nuotr.
 Lietuvos rinktinė FIBA sudarytame reitinge šoktelėjo aukštyn<br> R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 27, 2017, 11:08 PM, atnaujinta Jul 27, 2017, 11:53 PM

Pirmą kartą, kuomet buvo sudarytas toks sąrašas, lietuviams teko nusivilti. Mūsų šaliai buvo skirta vos septinta vieta. Tačiau dabar, mūsiškiai šoktelėjo per tris vietas ir atsidūrė ketvirtoje pozicijoje. 

Lietuviai aplenkė prancūzus ir turkus, kurie dabar yr penktoje ir šeštoje vietose. Ketvirtoje vietoje ankščiau buvę graikai pakilo iki trečiosios, kurioje ankščiau buvo kroatai. Šie nusmuko į septintąją poziciją. 

„Jonas Valančiūnas pasirodė rinktinės stovykloje su 1992 metų automobiliu. Vien jau tai yra verta šuolio aukštyn. Kalbant rimtai, kroatai savo vietos neteko, nes su jais kažkas nutiko. Lyginat su olimpiados rinktine, dabar nacionalinėje komandoje liko vos šeši žaidėjai ir tai gali brangiai kainuoti“, – teigė reitingo sudarytojai. 

Komandų dešimtukas: pirmi – ispanai, antri – serbai, treti – graikai, ketvirti – lietuviai, penkti prancūzai, šešti – turkai, septinti – kroatai, aštunti – slovėnai, devinti – italai, dešimti – latviai. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.