EUROLYGA 2023

Dainius Adomaitis surengė treniruotę universiteto studentams

Prieš Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės atrankos į pasaulio čempionatą kovas vyriausiasis treneris Dainius Adomaitis Lietuvos sporto universitete surengė atvirą krepšinio treniruotę ir diskusiją su Universiteto studentais bei dėstytojais. 

 Rinktinės treneris dalijosi patirtimi.<br> LSU nuotr.
 Rinktinės treneris dalijosi patirtimi.<br> LSU nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 23, 2017, 10:07 AM

Rinktinės treneris dalijosi patirtimi kaip tobulinti individualius technikos veiksmus gynyboje ir puolime, diskutavo apie šiuolaikinio krepšinio aktualijas. 

„Man įdomu ne tik perteikti žinias studentams, bet išgirsti kuo jie domisi, kokie krepšinio užkulisiai jiems labiausiai rūpi“, – teigė D.Adomaitis. 

Krepšinio strategas įsitikinęs, kad ši sporto šaka – nuolat kintanti, reikia prisitaikyti prie naujų taisyklių, stebėti konkurentų veiksmus. 

D.Adomaitis sako, kad treneris turi nuolat mokytis, siekti naujų žinių. Lietuvos rinktinės strategas yra baigęs LSU (tuomet – LKKA) ir Vusterio universitetų tarptautines krepšinio magistro studijas. 

„Manau, kad Lietuvos sporto universitetas labai svarbus rengiant krepšinio trenerius. Vienintelę Treniravimo sistemų programą reikia nuolat stiprinti“, – sakė D. Adomaitis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.