EUROLYGA 2023

„Nevėžis“ bandys surasti skandalą sukėlusį legionierių: „Tegul grįžta ir treniruojasi“

„Multi-talentingas...Taip, aš tas, kurį Dievas apdovanojo talentu“, – taip nekukliai socialiniame tinkle „Instagram“ save apibūdina Kėdainių „Nevėžio“ legionierius Malcolmas Grantas. 

 M.Grantas siekia palikti Kėdainių ekipą.<br> fiba.com ir instagram.com nuotr.
 M.Grantas siekia palikti Kėdainių ekipą.<br> fiba.com ir instagram.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 30, 2017, 12:01 PM

29-erių amerikietis trečiadienį savo ekipą nustebino netikėtu akibrokštu ir savavališkai nepasirodė Lietuvos krepšinio lygos rungtynėse su Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ klubu. 

„Malcolmas susirgo žvaigždžių liga. Kartais žaidėjai, kurie prieš tai buvo niekas, sužaidę geresnį sezoną įsivaizduoja, kad gali patys kažkur sėsti ir išvažiuoti. Čia taip nebus“, – po rungtynių situaciją komentavo „Nevėžio“ komandos treneris Ramūnas Cvirka. 

Savo atkirtį greitai davė ir pats M.Grantas, klubą kaltinančiais įrašas užvertęs „Twitter“. 

„Neketinau nieko sakyti, bet kai treneris meluoja... Kam meluoti ir teigti, kad Malcolmas Grantas mano esąs žvaigždė? 

Malcolmas Grantas turi šeimą ir nežaidžia už dyką! Pasakykite žiniasklaidai, kiek laiko vėluojate išmokėti atlyginimus“, – priekaištus žėrė amerikietis. 

„Nevėžio“ direktorė Ingrida Marijošienė ketvirtadienį portalui lrytas.lt išdėstė klubo poziciją. 

Pasak Kėdainių klubo vadovės, M.Grantas rungtynių dienos rytą pasirodė treniruotėje ir trenerių štabui pareiškė, jog turi du pelningesnius pasiūlymus ir išvažiuoja. 

Sulaukęs trenerio prašymo situaciją aptarti po rungtynių su „Pieno žvaigždėmis“, amerikietis apsisuko ir išėjo. 

„Žinoma, yra sutartis ir jis to daryti negali. M.Granto agentas klubui siūlo visokius variantus, tačiau mums bet kokiu atveju reikalingas vedantis žaidėjas“, – kalbėjo I.Marijošienė. 

Paklausta, kur šiuo metu yra M.Grantas, direktorė gūžtelėjo pečiais. 

„Nežinau, manyčiau, kad Kėdainiuose. Bandysime jį susirasti ir išsiaiškinti situaciją“, – tvirtino ji. 

Pasak I.Marijošienės, „Nevėžis“ šio sezono pradžioje išties atsidūrė sudėtingoje finansinėje situacijoje ir atlyginimai krepšininkams vėlavo po daugiau nei mėnesį, bet šiuo metu jie jau išmokėti. 

„Taip, atlyginimai vėlavo, tai jokia paslaptis. Buvome susidūrę su finansiniais sunkumais dėl dalyvavimo FIBA Europos taurėje.  

Tie pinigai, kurie buvo planuoti sezonui, staigiai išsileido šiam turnyrui. Bet šiai dienai visi atlyginimai sumokėti ir nė vienam žaidėjui neesame skolingi nė cento“, – teigė direktorė. 

Ji pridūrė, jog M.Grantas iš klubo išeiti panoro jau sulaukęs pinigų. 

„Visa komanda, kaip ir jis, atlyginimų laukė ir sulaukė. M.Grantas tik gavo pinigus ir sugalvojo, kad gali išvažiuoti. Dabar net norėdama jam išskaičiuoti baudą, neturiu iš kur.   

Neįsivaizduoju, kaip taip galima. Bet man reikia žaidėjo, tegul grįžta ir treniruojasi“, – dėstė I.Marijošienė. 

„Nevėžio“ direktorė pripažino, jog klubas yra pasirengęs, net sulaukęs atvirų M.Granto kaltinimų, legionieriui ir toliau leisti žaisti ekipoje. 

„Aš asmeniškai įsivaizduoju (M.Grantą žaidžiantį) . Žinoma, nurašyčiau pinigų, bet svarbiausia, kad jis žaistų ir duotu rezultatą.  

Kaip pasielgs treneris, čia jau jo reikalas. Gaila, kad į situaciją „įsimetė“ visokie vaikiškumai, tačiau klubui tikrai reikia žaidėjo, o M.Grantas geras krepšininkas“, – komentavo I.Marijošienė. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.