EUROLYGA 2023

NBA trenerio kirtis LaVarui Ballui: „Pigiausiose vietose sėdintis sirgalius“

Pavargęs nuo kaskart pateikiamų savo samprotavimų apie NBA trenerius bei „Los Angeles Lakers“ komandos strategą, savo žodį tarė ir itin gerbiamas lygos krepšinio specialistas Greggas Popovichius.

LaVaras Ballas ir jo sūnūs jau atvyko į Prienus.<br>D.Umbraso nuotr.
LaVaras Ballas ir jo sūnūs jau atvyko į Prienus.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-01-12 17:30, atnaujinta 2018-01-12 20:48

Jo vedama „San Antonio Spurs“ ekipa penktadienį krito nuo „Lakers“ 81:93, o šis, kalbėdamas apie LaVaro Ballo pareiškimus ir niurzgėjimus, be gailesčio išrėžė žurnalistams: „Pirmiausia reikia atkreipti dėmesį į pretenzijų rimtumą ir patikimumą žmogaus, kuris tas pretenzijas reiškia klubui ir treneriams. Pažiūrėjus tampa aišku, kad neverta jo klausytis ir šia tema eskaluoti. Tai tėra pigiausiose vietose sėdintis sirgalius, kurio nuomonė neturi jokios reikšmės“, – kalbėjo „Spurs“ strategas.

G.Popovichius visiškai nesutiko su L.Ballo iš Lietuvos per ESPN žurnalistą išsakytomis mintimis, jog, „Lakers“ strategas Luke‘as Waltonas neturi žaidėjų palaikymo. Šis apie tai kalbėjo dar šią savaitę Prienuose.

„Galima matyti, kad jie neklauso Luke'o. Jis nekontroliuoja komandos. Jie nenori jam žaisti“, – ESPN kalbėjo L.Ballas. – Tai gera komanda, bet niekas nenori žaisti su šiuo treneriu. Aš tai matau. Kai jie palieka aikštę, net delnais nesumuša. Žmonės nesupranta, kodėl jie žaidžia.“ „Vytauto“ klubą stebinčiam ESPN žurnalistui LaVaras pareiškė, kad jo sūnų treniruojantis Luke'as Waltonas su tokiomis bėdomis susiduria dėl savo amžiaus.

Treneriui – 37-eri.

„Jam nebepavyksta atrasti ryšio. Galime pažiūrėti į kiekvieną krepšininką – treneris neturi ryšio nė su vienu iš jų“, – bėrė L.Ballas.

Taip pat Ballų šeimos galva iš Lietuvos pasauliui pranešė, kad jau vasarą prie „Lakers“ prisijungs vienas geriausių krepšininkų istorijoje LeBronas Jamesas.

„Jis atvyksta į Los Andželą. Aš žinau, kad jis atvyksta. LeBronas nėra kvailas. Kokiu vieninteliu būdu jis gali pranokti Michaelą Jordaną? Vienintelis būdas – pasakyti, kad laimėjai NBA žiedus su kiekviena komanda, kurioje žaidei. Keliauk į „Lakers“ ir laimėk NBA. Tada būsi geresnis už M.Jordaną“, – sakė L.Ballas.

Lietuvoje L.Ballas taip pat kalbėjo, kad 2020 metais „Lakers“ klube turėtų žaisti ir jo sūnūs LaMelo bei LiAngelo, kurie „Vytauto“ klube ruošiasi paragauti profesionalaus krepšinio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.