EUROLYGA 2023

Madrido klubą palikęs Jonas Mačiulis pasidalijo emocingu atsisveikinimo laišku

Lietuvos krepšininkas Jonas Mačiulis baigė karjeros etapą Ispanijoje. Madrido "Real“ komanda penktadienį paskelbė, kad kontraktas su lietuviu nutraukiamas abipusiu susitarimu. 

Jonas Mačiulis nuoširdžiai atsisveikino su Madrido klubu.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Jonas Mačiulis nuoširdžiai atsisveikino su Madrido klubu.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 2, 2018, 4:51 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 4:57 PM

Tituluotasis Ispanijos klubas su kuriuo lietuvis iškovojo ne vieną skambią pergalę padėkojo J.Mačiuliui už Madride praleistus metus, profesionalumą ir palinkėjo krepšininkui sėkmės ateityje.

Emocingą atsisveikinimo žodį tarė ir pats krepšininkas. Jis socialiniame tinkle „Instagram“ pasidalijo komandos nuotrauka, po kuria sekė nuoširdus tekstas. 

„Šiandien yra labai sunki diena, kadangi išsiskyrė mano ir Madrido „Real“ keliai. Buvo  sunkus ir liūdnas sprendimas, nes treneriai, žaidėjai, klubo darbuotojai buvo tapę mano šeimos dalimi. 

Jie visi, o kartu ir sirgaliai man ir mano šeimai leido jaustis tarsi namuose. Per trejus su puse metų mes iškovojome daug titulų, patyrėme daug gražių momentų. Už  tai noriu padėkoti klubo prezidentui Florentino Perezui, taip pat Juanui Carlosui Sanchezui ir Alberto Herreros, kurie suteikė galimybę čia būti.

Noriu padėkoti visiem žmonėms, kurie mane palaikė. Aš laimėjau titulų ir susiradau draugų, kurie tokiais išliks visam gyvenimui. Niekada nepamiršiu savo kelio šiame klube. Ačiū ir... Hala Madrid!“, – rašė J.Mačiulis.

Su „Real“ komanda legionierius 2015 m. tapo Eurolygos čempionu, tris kartus laimėjo Ispanijos taurę, dukart tapo šios šalies čempionu ir iškovojo Tarpžemyninę taurę. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.