EUROLYGA 2023

Buvusiam NBA krepšininkui gresia rimti kaltinimai

Buvęs Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) aukštaūgis Glenas Davisas jau antrą kartą šiais metais turi reikalų su teisėsauga.

 AFP/Scanpix nuotr.
 AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 23, 2018, 9:52 AM

G.Davisas įsivėlė į konfliktą prie vieno iš Holivudo naktinių klubų. Bostono „Celtics“ marškinėlius praeityje vilkėjęs aukštaūgis savo mašina beveik kliudė atsitiktinį praeivį, o šiam išreiškus nepasitenkinimą, išlipo iš automobilio, pakėlė vyriškį ir metė jį į žemę. Nukentėjusysis patyrė daugybinius kaulų lūžius veide ir krūtinėje, Jis iki šiol yra laikomas ligoninėje.

Tiesa, krepšininkas penktadienį pats prisistatė į policijos komisariatą, kuriame buvo sulaikytas, tačiau vėliau paleistas už 50 tūkstančių Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV) dolerių užstatą. Jam yra pareikšti kaltinimai dėl žmogaus užpuolimo. dėl kurių gresia ilgi metai kalėjime. „Big baby“ pravardę turėjęs puolėjas per karjerą NBA sužaidė 514 rungtynių, aikštėje praleisdavo 21 minutę, rinko 8 taškus (45 procentai dvitaškių), 4,4 atkovoto kamuolio ir 0,9 rezultatyvaus perdavimo. 2008 metais su „Celtics“ jis tapo NBA čempionu, o profesionalo karjerą baigė 2015 metais būdamas 29-erių.

Pirmąjį kartą jis įkliuvo metų pradžioje, kai viešbutyje buvo pagautas su 126 gramais marihuanos. Ši byla dar nėra išspręsta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.