EUROLYGA 2023

„Žalgiris“ pasididins biudžetą – gaus išpirką už į NBA persikėlusį I. Hartensteiną

Kitame sezone NBA lygoje bus galima išvysti dar vieną žaidėją susijusį su Lietuva. 213 cm ūgio vidurio puolėjas Isaiah Hartensteinas oficialiai pasirašė sutartį su „Houston Rockets“ komanda.

Isaiah Hartensteinas kitame sezone rungtyniaus NBA lygoje.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Isaiah Hartensteinas kitame sezone rungtyniaus NBA lygoje.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 26, 2018, 6:32 AM, atnaujinta Jul 26, 2018, 6:34 AM

20-metis krepšininkas iš Vokietijos priklauso Kauno „Žalgirio“ klubui, nors pastarąjį sezoną praleido NBA Plėtojimosi lygoje, „Rio Grande Vipers“ komandoje (dukterinė „Rockets“ ekipa).

Lietuvos čempionai už išpirktą dar metus galiojančią sutartį turėtų savo biudžetą papildyti 600 tūkstančių JAV dolerių. I.Hartensteinas „Rockets“ vadovus sužavėjo NBA vasaros lygos metu, kuomet per ketverias rungtynes aikštelėje žaidė po 22 minutes, rinko po 10,3 taško ir 8 atkovotus kamuolius.

Trečiadienio vakarą žaidėjas socialinio tinklo „Instagran“ paskyroje paskelbė nuotrauką, kurioje pasirašinėja sutartį su „Rockets“ klubu.

„Oficialu. Ką tik pasirašiau kontraktą su „Rockets“ ekipa. Negaliu paaiškinti, kiek daug man tai reiškia. Apie tai svajojau nuo pat pirmo krepšinio kamuolio paėmimo į rankas. Dėkoju „Houston Rockets“ komandai už galimybę“, – įraše pasakojo I.Hartensteinas

Krepšininkas Kauno „Žalgirio“ komandoje žaidė 2016-2017 m. sezone ir tapo LKL čempionu bei į viršų kėlė Karaliaus Mindaugo taurę. 2017 metais vokietį NBA naujokų biržoje 43-uoju šaukimu pakvietė „Houston Rockets“ klubas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.