EUROLYGA 2023

NBA puolėjas atskleidė – po kvailo kivirčo su Jonu Valančiūnu panoro keistis

„Oklahoma City Thunder“ vidurio puolėjas Stevenas Adamsas nevengia aštrių situacijų ir už aikštės ribų. Šįkart jis pirmą kartą atvirai prabilo apie susidūrimą su Jonu Valančiūnu.

 S.Adamsas ir J.Valančiūnas.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 S.Adamsas ir J.Valančiūnas.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 15, 2018, 12:07 PM, atnaujinta Aug 15, 2018, 1:42 PM

Savo neseniai išleistoje knygoje „Mano gyvenimas. Mano kova“ jis pasakojo, jog  „Toronto Raptors“ atstovaujantis lietuvis jį privertė susimąstyti apie įžeidžiančias kalbas.

„Galbūt tuo metu mane įkvėpė mano nauja sutartis, bet nusprendžiau į įžeidinėjimus atsikirsti pirmą ir paskutinį kartą. J.Valančiūnas iš „Raptors“ visas rungtynes mane stumdė, elgėsi kaip agresyvus vyrukas.

Kai jis šimtąjį kartą prisiprašė kovos, aš atsisukau į jį ir pasakiau: „Tu nenori su manimi prasidėti. Tu maistą valgai su šakute ir peiliu, o aš – su rankomis“.

Jis nebežinojo, ką į tai atsakyti, nes visas pokalbis buvo kvailas, tačiau bent privertė jį nutilti. Po tų rungtynių nusprendžiau baigti įžeidžiančias kalbas visam laikui ir galvoti tik apie pergales“, – rašė S.Adamsas.

S.Adamso minėtos rungtynės tarp „Raptors“ ir „Thunder“ vyko 2017-ųjų kovą, jau gerokai po to, kai pranešta apie 140 mln. dolerių vertės amerikiečio sutartį.

Šiame mače JV nepasižymėjo išskirtiniu rezultatyvumu ir pelnė 7 taškus, pataikydamas tris metimus iš septynių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.