EUROLYGA 2023

P. Jankūnas atskleidė savo ūsų paslaptį

„Žalgiris TV“ tęsia šiame sezone pradėtą naują laidų rubriką pavadinimu #FollowMeZalgiris, kurios metu žalgiriečiai pasakoja apie savo įpročius socialiniuose tinkluose. Naujausiame epizode įspūdžiais dalijosi Kauno „Žalgirio“ komandos kapitonas Paulius Jankūnas.

P.Jankūnas papasakojo kodėl augino ūsus.<br>G.Bitvinsko nuotr.
P.Jankūnas papasakojo kodėl augino ūsus.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 27, 2018, 1:16 PM

Ilgametis „Žalgirio“ žaidėjas ir kapitonas yra vienas aktyviausių žalgiriečių virtualioje erdvėje ir naudojasi net trimis socialiniais tinklais – „Facebook“, „Instagram“ ir „Twitter“. Daugiausiai sekėjų krepšininkas turi „Instagrame“, kur P.Jankūną seka beveik 22 tūkstančiai socialinio tinklo vartotojų. „Facebooke“ P.Jankūnas turi 18 tūkstančių sekėjų, „Twitteryje“ – daugiau nei tūkstantį sekėjų.

#FollowMeZalgiris laidos metu krepšininkas atskleidė, ką mėgsta sekti socialiniuose tinkluose bei papasakojo apie kelias paviešintas nuotraukas „Instagrame“. Žalgirietis pasidalijo mintimis apie garsiąją „ūsuotojo“ P.Jankūno nuotrauką, žaidėjo kieme su milžiniška korta atsidūrusį M.Kalnietį, grybų pintinės, Garetho Bale‘o marškinėlių ir trofėjų kolekcijos nuotraukų istorijomis.

Naujausiame #FollowMeZalgiris epizode taip pat išgirsite kapitono nuomonę apie, jo manymu, geriausią turinį internete viešinančius žalgiriečius.

„Tai buvo lažybos su Robertu Javtoku, todėl turėjau juos auginti“, – sakė P.Jankūnas apie savo garsiuosius ūsus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl Kaukazo šalims nesiseka atsikratyti V. Putino?