EUROLYGA 2023

Po NBA įvykusių mainų – žvilgsnis į keistą D. Motiejūno situaciją

NBA pirmenybėse įvyko mainai, kurie psichologiškai turėjo nekaip paveikti vieną iš žaidėjų. O vėliau komandos, kuri norėjo krepšininku atsikratyti treneris prisiminė beveik identiškai keistai Donatui Motiejūnui nutikusią situaciją.

 Po NBA įvykusių mainų, buvo prisiminta D.Motiejūno situacija.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Po NBA įvykusių mainų, buvo prisiminta D.Motiejūno situacija.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 16, 2018, 2:04 PM, atnaujinta Dec 16, 2018, 2:21 PM

„Memphis Grizzlies“ komanda ruošėsi į „Phoenix Suns“ ekipą išsiųsti 29-erių Marshoną Brooksą ir už tai gauti 26-erių Austiną Riversą, tačiau „Suns“ netikėtai atšaukė mainus supratusi, kad tai nėra tas žaidėjas, kurį ji tikėjosi gauti.

Finikso ekipa iš pradžių sutiko su mainais, nes galvojo, kad gaus tos pačios pavardės, tačiau kitą žaidėją – 22-ejų Dilloną Brooksą. Tačiau supratusi, kad tai ne jis, nusprendė pakeisti savo sprendimą.

Taip susiklostė nemaloni situacija, kadangi M.Brooksas liko Memfyje žinodamas, kad jo komanda norėjo atsikratyti.

„Grizzlies“ treneriui J.B. Bickerstaffui beliko apgailestauti, prisimenant jau matytą situaciją su D.Motiejūnu, kadangi strategas 2015-2016 metais vadovavo „Houston Rockets“ ekipai, kai ši nesėkmingai bandė atsikratyti lietuvio.

Tuomet D.Motiejūnas buvo siunčiamas į „Detroit Pistons“ komandą, tačiau ši atšaukė mainus dėl krepšininko sveikatos būklės.

„Kai įvyksta tokia situacija, visada būna neramu, kaip žaidėjui seksis sugrįžti į komandą, kuri norėjo jį iškeisti.

Pamenu situaciją, kai teko susigrąžinti D.Motiejūną. Tuomet rūpesčio nebuvo. Jis buvo labai drabštus krepšininkas, todėl, kai sugrįžo, buvo aišku, kad jokio poveikio nebus. Man dabar belieka atsiprašyti ir tikėtis, kad su savo emocijomis taip pačiai ir Marshonas susitvarkys“, – sakė J.B. Bickerstaffas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.