EUROLYGA 2023

Po beviltiško pralaimėjimo „Lietkabelio“ strategui beliko atsiprašinėti

Panevėžio „Lietkabelio“ komanda LKL mače 73:95 nusileido Vilniaus „Ryto“ krepšininkams ir taip prarado iki tol turėtą trečią vietą turnyro lentelėje.

N.Čanakas atsiprašė sirgalių.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
N.Čanakas atsiprašė sirgalių.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 24, 2018, 9:53 AM, atnaujinta Dec 24, 2018, 9:56 AM

Komandos susilygino pergalių skaičiumi, tačiau dėl geresnio tarpusavio santykio vilniečiai stumtelėjo panevėžiečius laipteliu žemiau.

Panevėžio ekipos treneris Nenadas Čanakas vardijo beviltiško pralaimėjimo priežastis bei apgailestavo, kad jo auklėtiniai pralaimėjo dideliu skirtumu ir dar savų žiūrovų akivaizdoje.

„Sunkus momentas mums. Labai atsiprašau sirgalių, kurie mus puikiai palaikė, bet mes jiems neatidavėme grąžos. Mes buvome labai minkšti pirmoje dalyje. 

Leidome „Rytui“ žaisti kaip jie norėjo. Varžovai turi individualiai stiprių žaidėjų, kurie mus stipriai baudė. Žaidėme visiškai kitaip nei tai darėme Vilniuje. 

Pralaimėjome du mačus iš eilės namuose labai dideliais skirtumais. Tikiuosi, kad nepasiduosime. Turime laiko treniruotėms ir tikimės, kad tapsime geresne ekipa“, – sakė serbas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.