EUROLYGA 2023

N. Stauskas NBA mainuose per keturias dienas iškeistas jau trečią kartą

NBA mainų karuselė kai kuriuos žaidėjus įsuko neįtikėtinai stipriai. Vienas tokių – lietuvių kilmės kanadietis Nikas Stauskas.

 N.Stauskas vėl buvo iškeistas.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 N.Stauskas vėl buvo iškeistas.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 7, 2019, 8:52 PM, atnaujinta Feb 7, 2019, 8:58 PM

25-erių snaiperis per keturias dienas iškeistas buvo jau trečią kartą. Ir šį kartą keitimas labai įdomus, mat krepšininkas buvo nublokštas į lietuviams puikiai žinomą komandą.

Krepšinio analitikas Andrianas Wojnarowskis rašo, kad  „Houston Rockets“ ekipa, kuriai iki šio momento priklausė N. Stauskas, jį kartu su Wade‘u Baldwinu pasiuntė į Domanto Sabonio atstovaujamą „Indiana Pacers“ klubą ir už tai gavo antrojo rato naujokų biržos šaukimą.

Vasario 3-ąją  „Portland Trail Blazers“ N.Stauską buvo atidavusi į „Cleveland Cavaliers“ globą, o vos po trijų dienų, vasario 6-ąją jis buvo pasiųstas į „Rockets“, kuri jį atidavė „Pacers“.

Tiesa, pranešama, kad Indianapolio klubas N.Stauską planuoja atleisti. Tuomet jis taps laisvuoju agentu ir galės ieškotis naujos komandos.

25 metų N. Stauskas sezono pradžioje pasirašė sutartį su „Blazers“ ir per 44 rungtynes rinko po 6,1 taško, 1,8 atkovoto kamuolio ir 1,4 rezultatyvaus perdavimo per mačą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.