EUROLYGA 2023

Socialiniuose tinkluose – aštrus „Panathinaikos“ kirtis iš rungtynių pabėgusiam „Olympiakos“

Graikijos krepšinio taurės pusfinalis baigėsi visišku fiasko ir skandalu. Jo epicentre atsidūrė nesutaikomi priešai – Pirėjo „Olympiakos“ ir Atėnų „Panathinaikos“ komandos. Būtent šie klubai santykius aiškinosi tarpusavyje ir po 20 minučių kovos akistata netikėtai nutrūko.

 Atėnų komanda pasityčiojo iš „Olympiakos“ socialiniuose tinkluose.<br> Lrytas.lt montažas
 Atėnų komanda pasityčiojo iš „Olympiakos“ socialiniuose tinkluose.<br> Lrytas.lt montažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 14, 2019, 10:28 AM

Po pirmosios dvikovos pusės 25:40 atsilikusi Pirėjo komanda nutarė negrįžti į aikštę. „Olympiakos“ atstovai nutarė boikotuoti itin nevykusį teisėjavimą – Davidas Blattas su kariauna pareiškė, kad arbitrai nėra neutralūs ir palaiko vieną iš komandų.

Buvo akcentuojama, kad jau per pirmąsias 30 sekundžių „Olympiakos“ gavo net 4 pražangas, tuo tarpu varžovas – nė vienos.

Po mačo abiejų komandų atstovai dar apsikeitė aštriomis frazėmis. Pirėjo komandai buvo užskaitytas techninis pralaimėjimas.

Tačiau „Panathinaikos“ komanda neliko skolinga ir socialiniuose tinkluose išplatino varžovus pašiepiantį įrašą.

Jame Atėnų komanda patalpino „Silver Alert“ logotipu paženklintą „Olympiakos“ komandos aprašymą. Tai JAV naudojama informacinė sistema, pranešanti apie dingusios žmones.

„Pradingimas: Gal galite padėti? Dingimo dieną jie vilkėjo raudona baltą aprangą. Paskutinį sykį juos matė OAKA arenoje, 40:25 arba 20:0, bet mes vistiek jų dar ieškome“, – buvo rašome „Panathinaikos“ socialinio tinklo „Twitter“ paskyroje.

Įraše šmaikščiai buvo aprašytas varžovų klubas. Akys buvo apibūdintos kaip verkiančios, prie ūgio buvo parašyta žodis grindys, o svorio – plunksna.

Tai ne pirmas „Panathinaikos“ veiksmas nukreiptas prieš „Olympiakos“ komandą. Po to, kai ši atsisakė išeiti į aikštę, „Panathinaikos“ prezidentas Dimitris Giannakopoulos prie varžovų atsarginių žaidėjų suolo atnešė raudonus moteriškus apatinius ir juos pakabino ant kėdės. Tai buvo savotiška provokacija – „Olympiakos“ apranga yra raudonos spalvos.

Esu labai nusivylęs, niekada nesinori pamatyti kažko panašaus. Prieš „Olympiacos“ žaidėme Eurolygoje ir tada jie mums išspardė užpakalius. Esame nusivylę, kad rungtynės nebuvo baigtos. Gerbiu „Olympiacos“ žaidėjus ir trenerius. Kaip treneris su 43 metų patirtimi, esu labai nusivylęs“, – po rungtynių kalbėjo „Panathinaikos“ treneris Rickas Pitino.

„Panathinaikos“ sekmadienį taurės finale grumsis su Salonikų PAOK.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.