EUROLYGA 2023

Žengia tėvo keliu: Šarūno Jasikevičiaus sūnus tapo naudingiausiu žaidėju

Šarūno Jasikevičiaus sūnui – septyneri, tačiau jis jau nebe pirmus metus laiko kamuolį rankose ir mąsto apie krepšinį. Lukas Jasikevičius jau turi pirmuosius trofėjus kelyje į didįjį krepšinį. Atstovaudamas Karalienės Mortos mokyklai jis triumfavo Lietuvos darželinukų čempionato taurėje, o taip pat tapo ir turnyro naudingiausiu žaidėju.

 Šarūno Jasikevičiaus sūnus su komanda tapo darželinukų čempionu
 Šarūno Jasikevičiaus sūnus su komanda tapo darželinukų čempionu
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 11, 2019, 5:52 PM, atnaujinta May 12, 2019, 10:13 AM

Kauno Karalienės Mortos mokyklos vaikus treniruoja Dovydas Petraitis. L.Jasikevičiaus vedama komanda finale įveikė Kretingos „Žilvitį“. Turnyro statistika kol kas nepateikta.

„Mintys puikios, visada smagu laimėti. Galbūt laimėjome dėl patirties, nes vis dėl to jau ketvirtas medalis. Visada smagu laimėti“, – po pergalės sakė Karalienės Mortos moksleivių treneris Dovydas Petraitis.

„Dar nežinome, bet labai džiaugiamės“, – paklaustas, koks jausmas apima tapus čempionais nedaugžodžiavo jaunasis L.Jasikevičius.

Čempionatą organizuoja SKM, NKA, LKF ir NKL. Bronzos medaliai atiteko Sostinės krepšinio mokyklos (SKM) Vilniaus „Strazdelio“ darželiui (treneris Gediminas Bražionis).

Šeštajame „Mantinga-Lietuvos darželinukų čempionate“ iš viso dalyvavo daugiau nei 5000 mažųjų krepšininkų iš 10 Lietuvos miestų.

Superfinale rungėsi 12 geriausių ekipų. Prieš kelis metus šį čempionatą yra laimėjęs ir Vytenio Jasikevičiaus sūnus Danielius.

Pirmuosius du čempionatus laimėjo vilniečiai, vėliau dukart sekė Kauno triumfas, o pernai auksą iškovojo Marijampolės atstovai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.