EUROLYGA 2023

„Nevėžį“ gelbėja D. Motiejūnui atstovaujančios agentūros žmogus ir buvęs „Žalgirio“ kapitonas

Finansinių sunkumų slegiamas Kėdainių „Nevėžio“ krepšinio klubas verčia naują istorijos puslapį, o vadovauti jam imasi Lietuvos krepšinio pasaulio įžymybės.

Virginijus Bulotas ir komentatorius Robertas Petrauskas.<br>G.Šiupario nuotr.
Virginijus Bulotas ir komentatorius Robertas Petrauskas.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Kėdainių mugė“

2019-07-12 16:21, atnaujinta 2019-07-12 16:34

„Nevėžio“ dalininkai pritarė naujojo krepšinio klubo direktoriaus kandidatūrai, juo tapo praeityje puikiai žinomas krepšininkas, kaunietis, Mindaugas Arlauskas.

Buvęs Kauno „Žalgirio“ žaidėjas, ketverius metus ryšėjęs komandos kapitono raištį, į „Nevėžį“ ateina kartu su dar viena šalies krepšinio pasaulio įžymybe. Tai buvęs ilgametis krepšinio agentas, ne vienai žvaigždei atstovavęs Virginijus Bulotas.

„Mes ateiname su galimybe padėti klubui susitvarkyti ir sukurti sistemą, sudėlioti viziją mažiausiai 3–4 metams į priekį. Kad klubas turėtų jaunų žaidėjų ugdymo strategiją bei galimybę pritraukti papildomų rėmėjų“, – „Kėdainių mugei“ sakė V. Bulotas. Kalbėdamas apie netolimą perspektyvą V. Bulotas kėdainiečiams nežadėjo greitų permainų.

Krepšinio specialistas, regis, į klubo situaciją žvelgia itin realistiškai, kuria ateities viziją, kurioje regimas klubo pakilimas. „Kiti metai bus pakankamai sunkūs, nes reikės restruktūrizuoti visus įsipareigojimus, taip pat suformuoti komandą, kuri nebūtų visai trypiama. Kai žinai trejų metų viziją, vienerius metus gali kažką aukoti.

Mūsų tikslas – suformuoti komandą, jos strategiją bei rinkodarą taip, kad žmonės ateitų sirgti už „Nevėžį“ ir tuo pačiu gerai praleistų laiką. O kai ateis žmonės, bus lengviau ir rėmėjų surasti“, – ateities viziją apibrėžė V. Bulotas.

Naujojo komandos vadovo sūnus Tadas Bulota šiuo metu vadovauja „Bbaltics“ agentūrai, kurios klientais yra tokie žinomi Lietuvos krepšininkai kaip Donatas Motiejūnas, Artūras Gudaitis, Lukas Lekavičius, Paulius Jankūnas ar Mindaugas Kuzminskas.

„Sūnus dirba atskirai, tačiau, be abejo, padės. Nes šiuo metu jis turi daugiau informacijos ir žinių nei aš“, – sakė V. Bulotas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.