EUROLYGA

Maskvos CSKA skelbia apie komplektacijos finišą: „Pasiruošimas bus sunkus“

„Turime suprasti, kad ši sudėtis neturi nieko bendra su praėjusiu sezonu, tad svarbu, kuo greičiau užmiršti ir pasiekimus. Yra daug darbo“, – tokius žodžius bėrė Maskvos CSKA strategas Dimitris Itoudis.

 M.Jamesas prisijungė prie CSKA klubo.<br> ZumaPress.com nuotr.
 M.Jamesas prisijungė prie CSKA klubo.<br> ZumaPress.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-08-12 11:28

Maskvos CSKA klubas oficialiai paskelbė, kad sudarė vienerių metų sutartį su rezultatyviausiu praėjusio sezono Eurolygos žaidėju Mike'u Jamesu.

Apie tai, kad Eurolygos čempionai sukirto rankomis su M.Jamesu eurohoops.net portalas skelbė anksčiau, tačiau iki šio etapo tai nebuvo patvirtinta oficialiai.

„Man malonu prisijungti prie komandos, kurioje visada tikimasi pergalių ir yra pergalingas mentalitetas. Man garbė, kad D.Itoudis pasirinko mane ir leido man atvykti į komandą, kurį praėjusį sezoną laimėjo Eurolygą. Esu pasirengęs padėti komandai viskuo, kuo tik įmanoma“, – sakė 28 metų 185 cm ūgio gynėjas, kurio paslaugų atsisakė Milano „Olimpia“ klubas.

M.Jamesas praėjusį sezoną buvo rezultatyviausias Eurolygoje, jis per rungtynes rinko po 19,8 taško.

M.Jamesas iš viso yra sužaidęs 112 rungtynių Eurolygoje. Per 7 profesionalios karjeros metus jis spėjo pakeisti 9 komandas.

M.Jamesas taip pat sužaidė 36 rungtynes NBA, kur 2017-2018 metų sezoną vilkėjo „Phoenix Suns“ ir „New Orleans Pelicans“ marškinėlius.

CSKA klubas taip pat paskelbė, kad jau surinko visą sudėtį.

„Mūsų pasiruošimas bus sunkus, nes 6-7 krepšininkai iš skirtingų valstybių dar žais pasaulio čempionate. Mums reikia tapti komanda, turime susižaist ir demonstruoti gerą komandinį krepšinį“, – sakė D.Itoudis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.