EUROLYGA 2023

Kauno „Žalgirio“ aistruoliai rungtynėse su Prienų komanda surengė protestą

Kauno „Žalgirio“ aistruoliai per sekmadienį vykusias LKL rungtynes su Prienų Cbet komanda surengė protestą. Pirmojoje susitiko dalyje „Žalgirį“ palaikė apie 60 ultrų, tačiau po ilgosios jų sektorius ištuštėjo, o ant turėklo buvo pakabintas plakatas „Liks banai – neliks mūsų“.

„Žalgirio“ aistruolių protestas ir plakatas tribūnoje.<br> M.Patašiaus nuotr.
„Žalgirio“ aistruolių protestas ir plakatas tribūnoje.<br> M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 27, 2019, 8:55 PM, atnaujinta Oct 27, 2019, 9:00 PM

„Prisijungiame prie bendros Lietuvos ultrų akcijos ir iškeliame banerį „Liks banai – neliks mūsų“. Šiuo protestu norime atkreipti dėmesį į skubotai Lietuvoje priimtą administracinių nusižengimo kodekso straipsnį, nuo kurio jau nukentėjo keli mūsų tribūnos nariai. Šis įstatymas leidžia policijos pareigūnams be teismo sprendimo paskirti draudimą lankytis viešuose renginiuose (ne tik sporto!).

Šios bendros akcijos tikslas, jog būtų priimtos Lauryno Kasčiūno registruotos įstatymo pataisos, skelbiančios, jog tokį draudimą galėtų paskirti tik teismas. Tikimės, jog sveikas protas nugalės!“ – rašoma „Green White Boys“ feisbuko paskyroje.

„Šiandien pabaigėme trijų dienų savaitgalį su Žalgiriu. 64 žmonės tribūnoje ir tikrai galingas užsivedimas arenoje.  (...). Aikštėje intriga vyrauja tik pusę kėlinio ir trečioje vietoje LKL besirikuojanti Prienų komanda nė kiek negali prilygti Žalgiriui. Po ilgosios pertraukos aktyvių fanų... Prisijungiame prie bendros Lietuvos ultrų akcijos ir iškeliame banerį „Liks banai – neliks mūsų.

Trečiadienį ir vėl krepšinis – sutiksime Zenito komandą. Pirk bilietą pirmajame aukšte ir prisijunk į 116/117 sektorių!“, – rašo „Žalgirio“ aistruoliai savo paskyroje socialiniuose tinkluose.

Vilniaus „Ryto“ fanai surengė panašią akciją praėjusią savaitę per LKL grandų rungtynes sostinėje.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: kandidatų komentarai po pirmojo prezidento rinkimų turo