EUROLYGA 2023

„Panathinaikos“ Graikijos talento nesudomino: liko „Nevėžyje“ ir klubui gali uždirbti įspūdingą sumą

Vietoje Atėnų „Panathinaikos“ – žaidimas Kėdainių „Nevėžyje“. Tokį sprendimą priėmė jaunasis Graikijos talentas Georgios Kalaitzakis. „Panathinaikos“ šiame sezone norėjo susigrąžinti Kėdainių komandai paskolintą 21-erių krepšininką, tačiau su tuo nesutiko pats G.Kalaitzakis.

 Georgios Kalaitzakis (nr. 16) panoro likti Kėdainiuose.<br>kknevezis.lt nuotr.
 Georgios Kalaitzakis (nr. 16) panoro likti Kėdainiuose.<br>kknevezis.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 4, 2020, 2:43 PM, atnaujinta Aug 11, 2022, 10:22 AM

202 cm ūgio aukštaūgio sprendimą paviešino „Nevėžio“ sporto direktorius Virginijus Bulotas, atsakinėdamas į sirgalių klausimus.

„Georgios priklauso „Panathinaikos“ klubui ir šiame sezone buvo iš jų pasiūlymas susigrąžinti žaidėją, bet jis pats nesutiko, nes Kėdainiuose gerai jaučiasi ir nori čia likti.

Tačiau tolimesnė jo situacija priklausys nuo rezultatų ir NBA naujokų biržos. Jeigu jis bus pašauktas į NBA bei pasirašys sutartį su kažkuriuo klubu, tai mes gautume šimtatūkstantinę kompensaciją. Būtume laimingi tiek dėl žaidėjo, tiek dėl mūsų klubo“, – teigė V.Bulotas.

Situacija su kitu broliu Panagiočiu Kalaitzakiu yra kiek kitokia ir žaidėjas turi galiojančią dvejų metų sutartį su „Nevėžiu“.

„Tikimės, kad Panagiotis kitame sezone gali būti mūsų lyderių. Aplink ji formuosis komanda, be to, dvejų metų sutartį turi ir Viny Okouo.

Stengsimės kitam sezonui išlaikyti komandos branduolį. Esame numatę ir jaunų bei talentingų krepšininkų, kurie galėtų prisijungti. Norime, kad jie turėtų galimybę tobulėti, pakilti į aukštesnį lygį, taip uždirbant pajamų ir „Nevėžiui“. Galėtume toliau vystyti klubą, struktūrą, pritraukti žiūrovus, turėti savo žvalgų“, – pasakojo V.Bulotas.

G.Kalaitzakis šiame LKL sezone pelno 12,6 taško ir atkovoja 5,3 kamuolio. Jo brolis Panagiotis pelno 10,1 taško ir atkovoja 3,2 kamuolio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.