EUROLYGA 2023

A. Karnišovas jau turi pirmąjį padėjėją „Bulls“ ekipoje

Naujai paskirtas NBA „Chicago Bulls“ klubo krepšinio operacijų viceprezidentas Artūras Karnišovas pasiraitojo rankoves ir jau pradėjo formuoti savąją komandą – susirado pirmąjį pagalbininką. Žurnalistas Shamsas Charania paskelbė, kad lietuvio asistentu tapo „New Orleans Pelicans“ ekipoje dirbęs J.J.Polkas.

A. Karnišovas<br>R. Kazilionis
A. Karnišovas<br>R. Kazilionis
A. Karnišovas<br>V.Ščiavinsko nuotr.
A. Karnišovas<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 11, 2020, 8:16 AM

Pastarasis krepšinio specialistas nuo 2012-ųjų iki šių dienų „Pelicans“ ekipoje ėjo administracijos direktoriaus pareigas.

„Bulls“ ir A.Karnišovas vis dar ieško generalinio vadybininko: į šią poziciją galimai pretenduoja keturių NBA komandų generalinių direktorių asistentai.

Tai „Denver Nuggets“ dirbantis Calvinas Boothas, „Philadelphia 76ers“ atstovas Marcas Eversley, Markas Hughesas iš „Los Angeles Clippers“ ir „Orlando Magic“ specialistas Mattas Lloydas.

48-erių A.Karnišovas Denveryje dirba nuo 2013 metų, tapęs generalinio direktoriaus asistentu. Prieš tai jis darbavosi „Houston Rockets“ klube.

2017-siais lietuvis buvo paaukštintas iki esamų pareigų, pernai abi pusės pasirašė trejų metų kontraktą.

Kaip ir „Bulls“, tokį patį postą mūsų šalies krepšinio specialistui praėjusiais metais siūlė „Brooklyn Nets“, tačiau galiausiai pasirinko kitą kandidatą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.