EUROLYGA 2023

„Maccabi“ krepšininkai pareikalavo nestabdyti algų mokėjimo

Tel Avivo „Maccabi“ klubo vadovai savaitgalį nusprendė imtis taupymo priemonių, kurios rimtai kirto klubo žaidėjams per kišenę. Dėl koronaviruso pandemijos ir sustojusio sezono vadovai nebemokės krepšininkams atlyginimų. Skelbiama, kad „Maccabi“ nariai negaus algų iki tol, kol Eurolyga nepriims sprendimo, tęsti ar nutraukti sezoną. Pati Eurolyga tikina, kad varžybos gali atsinaujinti tik geriausiai po kelių mėnesių.

„Maccabi“ krepšininkai nori gauti algas<br>G.Bitvinsko nuotr.
„Maccabi“ krepšininkai nori gauti algas<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-04-20 13:01, atnaujinta 2020-04-20 13:34

„Kalbos tarp Eurolygos ir žaidėjų dar vyksta, bet sprendimas nėra priimtas. Nusprendėme sustabdyti kontraktus. Liūdna, kad turėjome priimti tokį sprendimą, kuris tikrai yra ekstremalus. Vis dėlto kaltų šioje situacijoje nėra“, – dėstė klubo prezidentas Shimonas Mizrahis.

Žengtas klubo žingsnis papiktino Izraelio žaidėjų asociaciją, kuriai priklauso komandinių sporto šakų atstovai – futbolininkai, krepšininkai, tinklininkai ir rankininkai. Ši organizacija dėl algų nemokėjimo pateikė skundą Eurolygos vadovui Jordi Bertomeu bei tikisi sugrąžinti atlygio mokėjimą į ankstesnes vėžes.

„Buvo teigiama, kad algų nemokėti sutarė visi Eurolygos klubai, tačiau kiek žinome, tai nėra tiesa. Kontraktų sustabdymo nėra, yra tik algų mažinimai. Kartu su Eurolygos žaidėjų asociacija reikalaujame sugrąžinti mokėjimus Tel Avivo krepšininkams“, – teigė buvęs futbolininkas ir Izraelio žaidėjų asociacijos prezidentas Niras Alonas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.