EUROLYGA 2023

NBA jau svarsto kito sezono delionę – startas tik gruodį

Nebaigti darbai dar ši sezoną, tačiau jau svarstoma apie kitą. Taip šiuo metu gyvena NBA lyga, kurios vadovai jau mąsto apie varžybas, paženklintas koronaviruso pandemija.NBA jau pradėjo svarstyti apie ateinančio sezono gaires. Neoficialiai kalbama, kad kitą sezoną planuojama pradėti gruodį ir baigti jį liepos pabaigoje arba rugpjūtį.

NBA komisaras A.Silveris <br>Reuters/Scanpix nuotr.
NBA komisaras A.Silveris <br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 1, 2020, 9:38 AM

Tikinama, kad NBA komisaras Adamas Silveris jau ruošia klubus tokiam scenarijui – tokia įvykių eiga leistų užbaigti 2019–2020 metų sezoną bei kitą sezoną sugrąžintų sirgalius į arenas.

Kitą vertus, NBA turės dar rimtai galvoti, kaip elgtis su olimpinėmis žaidynėmis, mat jos taip pat atidėtos ir vyks kitąmet liepos 23–rugpjūčio 9 dienomis.

Jeigu šis NBA sezonas būtų pratęstas vasarą, manoma, kad tam prireiktų apie 15 tūkst. koronaviruso testų, mat ekipose yra po po 30-35 žmones ir tektų testuoti visus kaskart prieš rungtynes.

Pastaruoju metu vis labiau palaikoma idėja sezoną pratęsti Walto Disnėjaus pramogų parke.

Disnėjaus parkas yra patrauklus „burbulo“ scenarijui, pagal kurį komandos būtų perkeltos į netoli Orlando esančią uždarą daugiau nei 100 kvadratinių kilometrų vietovę, turėtų galimybę žaisti ir treniruotis keliuose uždaruose aikštynuose.

Patekti į ją būtų galima tik su leidimais. Tarp NBA lygos svarstymų yra Las Vegaso ir Los Andželo miestai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.