EUROLYGA 2023

NBA jau leis komandoms treniruotis nuo gegužės 8-osios salėse

NBA vadovai pamažu jau dėlioja tiltus į čempionato atnaujinimą. „New York Times“ žurnalistas Marcas Steinas praneša, kad didžiajai daliai NBA klubų penktadienį – gegužės 8-ąją – jau bus leista sugrįžti treniruotis į sale.

Klubai jau galės treniruotis salėse nuo gegužės 8-osios<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Klubai jau galės treniruotis salėse nuo gegužės 8-osios<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 6, 2020, 10:05 AM, atnaujinta May 6, 2020, 10:25 AM

Jau nuo gegužės 1 dienos karantinas šiek tiek susilpnintas Teksaso, Alabamos, Aidacho, Ajovos ir Meino valstijose. Teksase žaidžia net trys klubai – „Dallas Mavericks“, „Houston Rockets“ ir „San Antonio Spurs“.

NBA vis dar analizuoja situaciją ir pateiks itin nuo COVID-19 nukentėjusių valstijų klubams patarimus, kada jie galėtų pradėti treniruotes.

Konstatuojama, kad 15 klubų vis dar yra valstijose ar Kanadoje, kur yra didelis mirtingumas dėl koronaviruso. Į tą sąrašą patenka „Los Angeles Clippers“, „Los Angeles Lakers“, „Milvaukee Bucks“, „Toronto Raptors“ ir „Boston Celtics“.

Pagal NBA vadovybės pateiktas rekomendacijas, salėse treniruotis pradėsiantys klubai privalės garanruoti, kad tarp personalo ir žaidėjų būtų maždaug keturių metrų atstumas atliekant pratimus, salėje turės būti ne daugiau kaip keturi krepšininkai vienu metu, treniruotėse negalės būti visas trenerių štabas, o žaidėjai negalės naudotis viešomis salėmis bei po treniruočių negalės praustis salių dušinėse.

NBA nuo gegužės 1-sios kai kuriems klubams leido eiti į sales ir žaidėjams treniruotis individualiai, tačiau šiuo siūlymu nepasinaudojo nė viena komanda.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.