EUROLYGA 2023

L. Jamesas kurs filmą, kuriame vaidins lietuviškų šaknų turintis garsus komikas

„Los Angeles Lakers“ klubo krepšininkas LeBronas Jamesas kartu su verslininku Mavericku Carteriu kurs filmą, kuriame pagrindinį vaidmenį atliks garsus JAV aktorius Adamas Sandleris.

 LeBronas Jamesas ir Adamas Sandleris.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 LeBronas Jamesas ir Adamas Sandleris.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Adamas Sandleris yra vienas garsiausių pasaulio komikų.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
 Adamas Sandleris yra vienas garsiausių pasaulio komikų.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 19, 2020, 11:02 AM, atnaujinta May 19, 2020, 11:10 AM

53-ejų komikas yra gimęs Niujorko žydų šeimoje, o prosenelis pagal tėvo liniją Josephas Jacobas Sandleris yra kilęs iš Pagėgių.

Pranešama, kad „Netflix“ platformoje pasirodysiantis filmas „Stumdymasis“ („Hustle“) pasakos apie iš NBA krepšinio lygos atleistą skautą, kuris užsienyje ras talentingą krepšininką ir pasistengs jam praverti duris į stipriausią pasaulyje krepšinio lygą.

Teigiama, kad skauto vaidmenį atliks puikiai visiems pažįstamas aktorius A.Sandleris.

Aktoriaus biografijoje teigiama, kad Adamas buvo klasės juokdarys ir jam grėsė būti išmestam iš mokyklos. Adamo brolis jam pasiūlė pabandyti laimę Bostone esančiame komediantų klube, per naujokų vakarą. Jam sekėsi gerai, bet per blogus savo pasirodymus jis pradėdavo mikčioti, todėl brolis jam pasiūlė dainuoti.

Dvejodamas dėl savo ateities jis nusprendė mokytis Niujorko universitete dailės bakalauro. Tuo pat metu jis vis dar vaidindavo komedijų klubuose, įtraukęs į repertuarą juokingas daineles, kad užgoštų mikčiojimą. Po šių dainelių Adamas buvo keliolika kartų pakviestas vaidinti „The Crosby Show“ laidoje, po kurios persikėlė dirbti į „Saturday Night Live“ laidą. Pirmaisiais metais dirbo už kadro rašydamas scenarijus, o paskui prasivežė į sceną.

Tai ne pirmas kartas, kai L.Jamesas save bando kino pramonėje – 2015 metais jis nusifilmavo filme „Katastrofiškai nesėkminga“ („Trainwreck“).

Krepšininkas taip pat yra padėjęs įgarsinti kino juostą „Mažoji pėda“ („Smallfoot“) ir atliko pagrindinį vaidmenį kitais metais kino ekranuose pasirodysiančiame filme „Kosminis krepšinis 2“ („Space Jam 2“).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: ar turite už ką balsuoti, ponia Seimo pirmininke?