EUROLYGA 2023

NBA klubams vietas turnyro lentelėje lems pergalių procentas

NBA ir toliau dėlioja čempionato pratęsimą Orlande detales. Liepos 31-ąją atnaujinamas sezonas turės nemažai esminių pakeitimų ir tai susiję ne tik su joronaviruso prevencija. Lyga paskelbė, kad vietos turnyro turnyro lentelėje bus skirstomos pagal pergalių procentą, o ne jų kiekį.

Jonas Valančiūnas ir „Grizzlies“ sieks prasimušti į NBA atkrintamuosius mačus<br> Zuma Press/Scanpix.com nuotr.
Jonas Valančiūnas ir „Grizzlies“ sieks prasimušti į NBA atkrintamuosius mačus<br> Zuma Press/Scanpix.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 7, 2020, 11:34 AM

To priežastis – ekipos sužais skirtingą rungtynių skaičių. Pavyzdžiui, „San Antonijo Spurs“ prieš sustabdant sezoną buvo sužaidusi 63 rungtynes, o „Dalas Mavericks“ – 67 mačus.

Pratęsus NBA sezoną visos komandos iki atkrintamųjų varžybų rungtyniaus po 8 sykius.

Dviem klubams Orlando Disneilende vyksiančiose varžybose surinkus vienodą pergalių kiekį, mažiau žaidusios komandos turės šiokią tokią persvarą, nes pergalių procentas bus geresnis. Itin svarbu tai gali būti Vakarų konferencijoje, kur vyksta arši kova dėl kelialapių į atkrintamuosius mačus.

Vakarų konferencijoje pirmaujanti „Los Angeles Lakers“ turi 49 pergales ir 14 pralaimėjimų, o laimėjimų procentas yra lygus 77,8. Rytų konferencijoje tvirtai pirmauja „Milvaukee Bucks“, turinti 81,5 proc. pergalių (53-12).

Memphis Grizzlies“ su Jonu Valančiūnu yra iškovojusi 49,2 proc. pergalių ir Vakaruose užima aštuntą vietą. Tuo tarpu Domanto Sabonio vedama „Indiana Pacers“ yra laimėjusi 39 mačus ir 26 pralaimėjimus ir tai yra 60 proc. – Rytų konferencijoje Indiana su „Philadelphia 76ers“ dalijasi 5-6 pozicijomis.

NBA kovos bus atnaujintos liepos 31-ąją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.