EUROLYGA 2023

G. Šegždaitė pasirašė naują sutartį su „Aistėm-LSMU“

Naujam sezonui besiruošianti Kauno „Aisčių-LSMU“ komanda pasiekė svarbia pergalę vasaros komplektacijos darbuose. Kauniečių gretose ir toliau jau trečiam sezonui lieka kasmet vis svarbesne komandos dalimi tampanti devyniolikametė 185 cm puolėja Gabija Šegždaitė.

 Gabija Šegždaitė žais Kauno komandoje ir kitą sezoną.<br> Kauno „Aisčių-LSMU“ nuotr.
 Gabija Šegždaitė žais Kauno komandoje ir kitą sezoną.<br> Kauno „Aisčių-LSMU“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 6, 2020, 7:26 PM

„Praeitas sezonas buvo labai vykęs mūsų komandai, pranokome visų lūkesčius. Gaila, kad dėl ekstremalios situacijos visoje šalyje Moterų lygos vadovybė buvo priversta nutraukti čempionatą, tačiau emocijos tik teigiamos. Vienareikšmiškai tai vienas iš nuostabiausių sezonų mano karjeroje“- 2019/2020 m. moterų krepšinio sezoną apibendrino krepšininkė.

Savo pasirinkimą ir toliau likti „Aisčių-LSMU“ komandoje, žaidėja argumentavo klubo pasiekimais ir atmosfera viduje: „Klubas kelis metus iš eilės demonstruoja puikius rezultatus, komandoje tvyro gera atmosfera, tarpsezoniu klubo vadovybė rodė didelį dėmesį ir norėjo mane išlaikyti savo gretose, todėl nedvejodama sutikau likti trečiam sezonui.

Asmeniškai norėčiau dar sėkmingiau įsilieti į žaidimą, o komandos tikslai, manau, kaip ir pastaruosius kelis metus, išliks tokie pat – siekti tik aukščiausios prabos medalių visose čempionatuose.“

2019/20 m. Gabija Šegždaitė buvo viena Kauno ekipos lyderių. Moterų lygos A divizione vidutiniškai per 29 min. puolėja pelnydavo 10,5 taško, atkovodavo 6,5 kamuolio, rinkdavo 13,3 naudingumo balo. Baltijos moterų krepšinio čempionate įmesdavo po 8,7 taško, atkovodavo 6,7 kamuolio, rinkdavo 11,3 naudingumo balo.

Jaunoji centro puolėja dominavo ir Karalienės Mortos taurės turnyre Klaipėdoje – per 34 minutes pelnė 16 taškų, sugriebė 7 kamuolius ir surinko 17 naudingumo balų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar jau aiškūs „Eurovizijos“ favoritai?