EUROLYGA 2023

L. Dončičius dega noru grįžti į aikštę: „Neabejoju, nes tiesiog noriu žaisti“

Slovėnijos krepšinio žvaigždė Luka Dončičius su „Dallas Mavericks“ komanda rengiasi NBA sezono atnaujinimui, bet neslepia, kad bus keista rungtyniauti be žiūrovų, kai rungtynės nuo liepos 30 d. vyks Disnėjaus pramogų parke Orlande.

 Luka Dončičius nekantrauja vėl žaisti.<br> AP nuotr.
 Luka Dončičius nekantrauja vėl žaisti.<br> AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 6, 2020, 9:22 AM

Nors keletas žinomų krepšininkų atsisakė rungtyniauti NBA sezono pratęsime, 21-erių LDončičius neturėjo nė menkiausių abejonių.

„Aš niekada nedvejojau. Aš labai pasiilgau krepšinio, todėl noriu tik žaisti. Dėl manęs nebuvo jokio klausimo. Aš visada norėjau žaisti“, – sakė slovėnas.

Karantino metu jis buvo sugrįžęs į savo šalį.

Vis dėlto L.Dončičius turėjo pasiaiškinti dėl praėjusį mėnesį pasakytų trenerio žodžių apie prastą jo fizinę formą po karantino. Dalaso klube jį treniruojantis Jure Drasklaras anksčiau teigė, kad krepšininkas „nebuvo geriausios formos“.

„Jis kalbėjo apie žaidimo formą. Tai reiškia, kad žaisti penki prieš penkis. Aš tai girdėjau, bet, atvirai sakant, man tai nerūpėjo, nes žinau, kokia mano forma. Manau, kad esu geros formos. O kol prasidės rungtynės Orlande, būsiu dar geresnis“, – kalbėjo L.Dončičius.

Slovėnas taip pat įvertino komandos nusiteikimą.

„Mūsų chemija yra gera. Tiesiog nežaidėme rungtynių pastaruoju metu. Tačiau tai gerės su kiekvienomis rungtynėmis, kiekviena diena, treniruote ir žaidimu“, – sakė L.Dončičius.

Slovėnas pripažino, kad jam bus keista matyti tuščias tribūnas: „Nežinau, kaip jausiuosi, nes aš niekada to nepatyriau. Tai tikrai bus blogiausia. Aš labai mėgstu žiūrovus arenoje. Tai bus keista, todėl aš nežinau, kaip aš jausiuosi.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.