EUROLYGA 2023

Prieš kelionę į Vilnių – vakarėliai? „Ryto“ legionieriaus užklasinė veikla suglumino sirgalius D. Kairys apie krepšininko veiksmus nieko negirdėjo

Vilniaus „Rytas“ vis dar laukia atvykstančio amerikiečio Chriso McCullougho, kurio įrašai socialiniame tinkle „Instagram“ suglumino komandos sirgalius.

 Prieš kelionę į Vilnių – vakarėliai? „Ryto“ legionieriaus užklasinė veikla suglumino sirgalius.<br> bcrytas/Ryto balsas/instagram nuotr.
 Prieš kelionę į Vilnių – vakarėliai? „Ryto“ legionieriaus užklasinė veikla suglumino sirgalius.<br> bcrytas/Ryto balsas/instagram nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-09-09 18:48, atnaujinta 2020-09-09 21:42

„Demetrius Jacksonas ir Andrew Goudelockas jau pluša Vilniuje, tuo tarpu Ch.McCulloughas pluša prie bonkelės kitoje Atlanto pusėje. Tikėkimės, kad Vilniuje kelio į Vilniaus g. jam niekas neparodys“, – pareiškė „Ryto balsu“ prisistatanti „Facebook“ grupė.

Socialiniuose tinkluose išplito nuotraukos, kuriose būsimas „Ryto“ legionierius džiaugiasi draugija ir ragauja, įtariama, ne vieną laipsnį turinčių gėrimų.

Komandos treneris Donaldas Kairys trečiadienį teigė, kad apie tokią būsimo jo auklėtinio veiklą dar nebuvo girdėjęs. Tiesa, strategas bandė aiškinti, kodėl jo vis dar nėra Vilniuje.

„Uždelsta su koronaviruso testu – negavome atsakymo, ar jis neserga, todėl ir neperkame lėktuvo bilieto“, – kalbėjo D.Kairys.

Anot trenerio, amerikietis turėtų atykti iki šios savaitės pabaigos.

Lrytas.lt primena, kad „Rytas“ sezoną Lietuvos krepšinio lygoje pradės rugsėjo 19-ąją, kuomet namuose susitiks su Utenos „Juventus“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.