EUROLYGA 2023

B. Bogdanovičius stabdo „Bucks“ planus – atsisako vykti į ekipą

„Milwaukee Bucks“ ekipa dar antradienį džiaugėsi sugebėjusi prisivilioti serbą Bogdaną Bogdanovičių. Praėjusiame sezone „Sacramento Kings“ ekipoje žaidusį krepšininką „karaliai“ nutarė iškeisti į „Bucks“ klubą, o už jį gauti Donte DiVincenzo, Ersaną Ilyasovą ir D.J.Wilsoną.

Bogdanas Bogdanovičius atsisako keltis į Milvokį.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Bogdanas Bogdanovičius atsisako keltis į Milvokį.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 19, 2020, 12:47 PM, atnaujinta Nov 19, 2020, 1:33 PM

B.Bogdanovičius šią vasarą tapo laisvuoju agentu, todėl prieš mainus jis privalėjo pradžioje vėl pasirašyti kontraktą su atstovautu „Kings“ klubu, o jau tada keltis į Milvokį. Tačiau serbas nenori važiuoti į naują ekipą.

ESPN žurnalistas Adrianas Wojnarowski tikina, jog B.Bogdanovičius planuoja žengti į rinką ir kaip apribotas agentas pasitikrinti savo galimybes NBA krepšininkų turguje.

Tuomet serbas pasirašytų sutartį su viena iš norimų NBA komandų, o „Kings“ turėtų 48 valandas, kad pateiktų tokį patį finansinį pasiūlymą arba sumokėtų bent vienu doleriu daugiau nei žaidėją planuojantis pas save matyti klubas.

B.Bogdanovičius Sakramente žaidė nuo 2017-ųjų, kai pakėlė sparnus iš Stambulo „Fenerbahce“. Savo karjerą jis pradėjo Belgrado "Partizan".

28 metų 198 cm ūgio B.Bogdanovičius praėjusį NBA sezoną per 29 minutes rinko 15,1 taško (37 procentai tritaškių), 3,4 atkovoto kamuolio ir 3,4 rezultatyvaus perdavimo.

„Milwaukee Bucks“ šią savaitę jau surengė mainus ir į pagalbą savo žvaigždei Gianniui Antetokounmpo pasikvietė „New Orleans Pelicans“ vieną iš lyderių: „Bucks“ gavo įžaidėją Jrue Holiday, o už jį atidavė Ericą Bledsoe, George‘ą Hillą bei tris pirmojo rato šaukimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.