EUROLYGA 2023

Š. Jasikevičius įsiuto ant „Barcelona“ žaidėjų: „Jiems sakai vieną, o jie aikštėje daro priešingai“

„Ne tokios reakcijos laukėme po rungtynių Eurolygoje“, – po dar vieno antausio kalbėjo „Barcelona“ treneris Šarūnas Jasikevičius.

 Šarūnas Jasikevičius siuto ant savo žaidėjų.<br> Zumapress/Scanpix nuotr.
 Šarūnas Jasikevičius siuto ant savo žaidėjų.<br> Zumapress/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 2, 2020, 8:30 AM

Ispanijos krepšinio čempionate antradienį lietuvio treniruojama „Barcelona“ (9/3) namuose patyrė skaudžią nesėkmę, kai 90:100 (22:32, 29:19, 19:19, 20:30) nusileido kitai Eurolygos dalyvei „Valencia“ (5/6) ekipai. Tai jau antrasis „Barcelona“ pralaimėjimas paeiliui, nes prieš tai katalonų klubas Eurolygoje 68:80 krito prieš Vilerbano ASVEL.

Šis mačas buvo paženklintas minutės pertraukėle, per kurią lietuvis treneris netarė nė žodžio ir bandė taip sukrėsti jo neklausančius krepšininkus.

„Aš galiu prisiimti atsakomybę dėl pralaimėjimų, tačiau man sunku kažką pakeisti, kai jiems sakai vieną, o jie aikštėje daro priešingai. Po pralaimėtos dvikovos ASVEL komandai tikėjausi kitokios reakcijos, bet jau pirmąjį ketvirtį į savo krepšį prasileidžiame 32 taškus. Per ilgai gyvenome gerai ir tai atsisuko prieš mus pačius.

Visa dvikova su „Valencia“ mums buvo labai sunki ir mes nesugebėjome nusiteikti psichologiškai“, – sport.es portalas cituoja Š.Jasikevičiaus mintis po pralaimėjimo Ispanijoje.

Rungtynėse po trijų kėlinių rezultatas dar buvo lygus (70:70), tačiau tada „Barcelona“ pralaimėjo atkarpą 2:15.

Įpykęs Š.Jasikevičius paprašė minutės pertraukėlės ir per ją tik vaikščiojo šalia komandos. Nors „Barcelona“ sumažino skirtumą iki 82:88, rezultato išlyginti nepavyko, o Š.Jasikevičius dar gavo techninę pražangą.

„Mes nenusipelnėme pergalės, nes visur vienu žingsniu vėlavome. Teks žaibiškai mums keisti savo žaidimo dinamiką“, – prieš išvyką į Kauną kalbėjo „Barcelona“ treneris.

Tad „Barcelona“ į Kauną žaisti Eurolygos rungtynių penktadienį su Kauno „Žalgiriu“ atvyks itin pikta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.