EUROLYGA 2023

Kipre bare sumušti du krepšininkai – vienas atsidūrė ligoninėje

Viename iš Kipro naktinių klubų sekmadienį buvo užpulti du „Limassol“ krepšinio ekipos žaidėjai, o vienas iš jų patyrė rimtų sužalojimų.

 „Limassol“ puolėjas amerikietis Corey Manigaultas<br> championsleague.basketball.com
 „Limassol“ puolėjas amerikietis Corey Manigaultas<br> championsleague.basketball.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-11-22 17:09

„Limassol“ puolėjas amerikietis Corey Manigaultas buvo paguldytas į ligoninę dėl smegenų sutrenkimo ir kraujosruvų ant veido. Visa tai jis patyrė per rimtą kivirčą ir muštynes, kurios įvyko sekmadienį paryčiais šalia sostinės Nikosijos naktinio klubo.

Kaip tikina krepšinio klubas, 23 metų C.Manigaulto gyvybei grėsmės nėra, tačiau jo būklė vis dar yra sunki ir nekalbama apie greitą išrašymą iš ligoninės.

Per muštynes taip pat buvo sužeista C.Manigaulto mergina bei komandos draugas Brandonas Averette'as. Jie patyrė įvairių kūno sumušimų ir net įpjovimų peiliu, tačiau medikai po apžiūros skyrė ambulatorinį gydymą.

Remiantis Kipro žiniasklaidos pranešimais, aukos tikino, kad kompaniją prie prie naktinio klubo užpuolė nežinomi vyrai, kurie neaiškino savo ketinimų ar pretenzijų – tiesiog sumušė žmones ir pasišalino. Policija ieško užpuolikų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.