EUROLYGA 2023

Žodžių kišenėje neieškantis J. Mačiulis: „Rusija turėtų būti atskirta nuo pasaulio, kaip Šiaurės Korėja“

Ketvirtadienį ryte Rusija paskelbė karą Ukrainai ir įsiveržė į šią šalį. Į situaciją sureagavo ir sporto pasaulio žmonės, o ypač aštriai pasisakė buvęs krepšininkas Jonas Mačiulis.

 J. Mačiulis.<br>G.Bitvinsko nuotr.
 J. Mačiulis.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 25, 2022, 7:43 PM, atnaujinta Feb 25, 2022, 7:45 PM

Ketvirtadienį Kaune vykusiose Eurolygos rungtynėse buvo pagerbtas Jonas Mačiulis, o žodžių kišenėje neieškantis buvęs krepšininkas kalbėdamas su 15min žurnalistu Roku Pakėnu aštriai pasisakė apie karą Ukrainoje.

„Aš palaikau viską, ką šiandien padarė Eurolyga ir „Žalgiris. Rusija turėtų būti atskirta nuo pasaulio, izoliuota, kaip Šiaurės Korėja – nei kas išvyksta, nei kas atvyksta, nes tokie dalykai civilizuotame pasaulyje nesidaro“, – 15min portalui sakė J.Mačiulis.

Buvęs krepšininkas taip pat teigė kalbėjęs su Rusijoje dirbančiais lietuviais.

„Kiek kalbėjau, žmonės yra išsigandę, jie nežino, kas darosi. Galvoju, kad greitai iš Rusijos visi ims bėgti, nes tokia šalis yra neprognozuojama“, – teigė J.Mačiulis.

Ketvirtadienio ankstų rytą Rusijos prezidentui Vladimirui Putinui leidus pradėti karą į Ukrainą įsiveržė rusų pajėgos. Rusijos invazija į Ukrainą jau pareikalavo karių gyvybių. Vakarų pasaulis pasmerkė tokį V.Putino elgesį ir paskelbė, kad imsis griežčiausių priemonių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.