EUROLYGA 2023

Išrinktas geriausių Eurolygos žaidėjų dešimtukas: „Žalgirio“ krepšininkai nepateko net į 50-uką, bet jame yra vienas lietuvis

Eurolygos sezonas prasideda jau ketvirtadienio vakarą, o prieš pat turnyro startą portalas eurohoops.net išskyrė geriausius šio sezono lygos krepšininkus.

Marius Grigonis.<br>G.Šiupario nuotr.
Marius Grigonis.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-10-06 16:00

Dešimtoje vietoje atsidūrė Milano „Olimpia“ danas Shavonas Shieldsas, 9-oje vietoje rikiuojasi Stambulo „Fenerbahce“ serbas Nemanja Bjelica, 8-oje – „Barcelona“ čekas Tomašas Satoransky, 7-oje – Pirėjo „Olympiakos“ bulgaras Aleksandras Vezenkovas, 6-oje – Stambulo „Anadolu Efes“ amerikietis Willas Clyburnas.

Geriausių penketuką kiek netikėtai pradeda „Barcelona“ juodkalnietis su ispanišku pasu Nikola Mirotičius, vėliaus seka „Monaco“ amerikietis Mike'as Jamesas.

Trečioje vietoje atsidūrė Madrido „Real“ „milžinas“ Walteris Tavaresas, antras – „Anadolu Efes“ amerikietis su turkišku pasu Shane'as Larkinas, o pirmoje – jo komandos draugas iš Serbijos Vasilije Micičius.

Nė vienas Kauno „Žalgirio“ žaidėjas nepateko net į geriausių 50-uką. Tiesa, jame yra lietuvis Marius Grigonis. Atėnų „Panathinaikos“ gynėjas įvertintas 44-oje vietoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.