EUROLYGA 2023

LKL klubų reitingas: guodį geriausiu klubu tapo ne „Rytas“ ar „Žalgiris“

Paskutinį 2022 metų mėnesį Lietuvos krepšinio lygoje sparčiausiai kilo Utenos „Juventus“ klubas, kuris gruodį laimėjo visas rungtynes. LKL pirmenybėse ilgas pergalių virtines tęsia čempiono vardą ginantis Vilniaus „Rytas“ ir lyderis Kauno „Žalgiris“. Be to, „Rytas“ pasiekė pirmąjį sezono tikslą ir pateko į kitą Čempionų lygos etapą, o „Žalgiris“ įsitvirtino Eurolygos lentelės viduryje. Priešingame poliuje – pergalių skonį pamiršę „Prienai“, „Gargždai“ ir „Pieno Žvaigždės“.

Utenos „Juventus“ ekipa.<br>LKL nuotr.
Utenos „Juventus“ ekipa.<br>LKL nuotr.
„Lietkabelio“ ekipa.<br>LKL nuotr.
„Lietkabelio“ ekipa.<br>LKL nuotr.
Vilniaus „Rytas“<br>T.Bauro nuotr.
Vilniaus „Rytas“<br>T.Bauro nuotr.
Kauno „Žalgiris“<br>G.Bitvinsko nuotr.
Kauno „Žalgiris“<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Dec 30, 2022, 1:00 PM, atnaujinta Dec 30, 2022, 1:02 PM

„Juventus“

Gruodį: 5–0.

Nuo sezono pradžios. Lietuvos lyga: 10–4, Lietuvos taurė: 4–3.

Jei sezono pradžioje toli gražu ne viskas klostėsi pagal trenerio Donaldo Kairio planą, tai pastarosiomis savaitėmis jo vadovaujamas „Juventus“ yra sparčiausiai kylanti LKL komanda. Utenos krepšininkai šalies pirmenybėse lapkričio ir gruodžio mėnesiais nepatyrė nė vienos nesėkmės, šiuo metu tęsia septynių pergalių virtinę ir pakilo į trečiąją vietą.

Gruodį uteniškiai svariausią pergalę pasiekė ne LKL pirmenybėse, bet Karaliaus Mindaugo taurės turnyre, kurio papildomose atkrintamosiose rungtynėse dėl teisės žaisti ketvirtfinalyje sutriuškino „Šiaulius“.

Lietuvos lygoje „Juventus“ įtikinamai įveikė visus tris autsaiderius, bet laikė ir vieną rimtą egzaminą. Jame Utenos komandos puolimo nesustabdė „Jonavos“ krepšininkai.

Utenos komandoje ypač sklandžiai veikia amerikietiškoji puolimo ašis: lygoje antrąją vietą pagal rezultatyvumą užimantis Justinas Alstonas (17 tšk., 6,9 atk.kam.), į rezultatyviausių dešimtuką taip pat patenkantis Jawunas Evansas (14,4 tšk., 5,5 rez.perd.) ir Alexas Hamiltonas (11,6 tšk.).

Nors pergales pirmiausiai lemia ši trijulė, treneris D.Kairys gali nesijaudinti ir tada, kai lyderiams leidžia atsipūsti. Tarp dvidešimties ilgiausiai žaidžiančių LKL krepšininkų nėra nė vieno „Juventus“ žaidėjo.

„Žalgiris“

Gruodį: 6–4.

Nuo sezono pradžios. Lietuvos lyga: 13–1, Eurolyga: 8–8.

„Žalgiris“ tvirtai laikosi Eurolygos lentelės viduryje. Kauno krepšininkai svarbiausiame žemyno turnyre laimėjo pusę rungtynių ir kovoja dėl kelialapio į atkrintamąsias varžybas, bet gruodį daugiau prarado, negu gavo.

Labai sunki buvo pirmoji mėnesio pusė, kuomet Kazio Maksvyčio treniruojama komanda pralaimėjo trejas iš eilės rungtynes Atėnų „Panathinaikos“, Stambulo „Anadolu Efes“ ir Belgrado „Crvena Zvezda“ krepšininkams, bet po to nuotaiką ir vietą lentelėje pataisė pergalės prieš Madrido „Real“ ir Miuncheno „Bayern“ klubus. Vis dėlto metų pabaigoje „Žalgiris“ išvykoje minimaliai nusileido „Monaco“ ekipai.

„Žalgirio“ sirgalius labiausiai džiugina amerikietis Keenanas Evansas. Jis įsitaisė rezultatyviausių Eurolygos krepšininkų dešimtuke (16,8 tšk.) ir tapo vos septintuoju žalgiriečiu, per Eurolygos rungtynes pelniusiu 30 ar daugiau taškų. Gynėjas ypatingai pasižymėjo žaisdamas su „Bayern“ klubu, į kurio krepšį įmetė 32 taškus.

Nors pastarosiomis savaitėmis komandą praretino traumos – negalėjo žaisti Lukas Lekavičius, Tyleris Cavanaugh ir Mantas Kalnietis, „Žalgiris“ gali ramiai visą dėmesį skirti tarptautinėms varžyboms. Lietuvos lygoje jo ramybės niekas nedrumsčia. Po to, kai lapkričio pradžioje nusileido „Rytui“, kauniečiai laimėjo šešerias iš eilės rungtynes ir tvirtai užima pirmąją vietą. Tiesa, ne visos pergalės buvo lengvos – gruodį favoritams į atlapus kibo ir „Jonava“, ir „Lietkabelis“.

„Wolves“

Gruodį: 3–1.

Nuo sezono pradžios. Lietuvos lyga: 9–5, Lietuvos taurė: 4–2, FIBA Europos taurės atranka: 1–1.

„Pilkiesiems“ paskutinis metų mėnuo buvo gana ramus. Rimo Kurtinaičio auklėtiniai žaidė tik ketverias rungtynes ir galėjo daugiau laiko skirti treniruotėms. Tiesa, „Wolves“ iki šiol treniravosi ne ta sudėtimi, kuria žais po Naujųjų metų, nes paskutinėmis gruodžio dienomis prie komandos prisidėjo tituluotas naujokas – buvęs Eurolygos čempionas ir ilgametis Madrido „Real“ puolėjas Jeffery Tayloras.

Kol kas J.Tayloras naujoje komandoje nedebiutavo. Tačiau prieš pat Naujuosius metus jis jau buvo registruotas per rungtynes, kuriose „Wolves“ namie pralaimėjo „Lietkabeliui“ ir nutraukė trijų pergalių virtinę Lietuvos lygoje. Per šią virtinę Alytaus krepšininkai nugalėjo tą patį „Lietkabelį“ bei du autsaiderius „Gargždus“ ir „Pieno Žvaigždes“.

R.Kurtinaitis gana tolygiai paskirsto vaidmenis aštuoniems krepšininkams, bet neabejotinai svarbiausias vaidmuo skiriamas amerikiečiui Ahmadui Caveriui (15,2 tšk., 6,1 rez.perd., 5,9 išpr.praž.). Šis įžaidėjas pirmauja lygoje pagal išprovokuotas pražangas ir yra antras pagal rezultatyvius perdavimus.

„Rytas“

Gruodį: 4–2.

Nuo sezono pradžios. Lietuvos lyga: 10–3, Lietuvos taurė: 0–1, Čempionų lyga: 3–3.

„Ryto“ krepšininkai privertė savo sirgalius pasijaudinti, bet pirmąją sezono užduotį šiaip ne taip įvykdė. Giedriaus Žibėno treniruojama komanda prieš Kalėdas svarbiausiose ne vien gruodžio, bet ir visos priešnaujametės sezono dalies rungtynėse nugalėjo Lagūnos San Kristobalio „Tenerife“ krepšininkus ir iškovojo kelialapį į kitą Čempionų lygos etapą. Tiesa, pagrindinis tikslas – iškart patekti į antrąjį grupių etapą – nebuvo pasiektas, tad teko tenkintis tarpiniu tikslu – teise žaisti atkrintamąjį mačą dėl vietos antrajame grupių etape.

Vilniečių sirgaliams tenka jaudintis ir dėl kelialapio į Karaliaus Mindaugo taurės finalo ketvertą. Šiame turnyre „Rytą“ prie sienos prirėmė „Nevėžis“, laimėjęs pirmąsias ketvirtfinalio rungtynes aštuonių taškų skirtumu. Nors atsakomosios rungtynės sausio antroje pusėje vyks Vilniuje, „Ryto“ krepšininkai negali jaustis tvirtai – jie šį sezoną kėdainiečių tokiu skirtumu dar nėra nugalėję.

Lietuvos lygoje „Rytas“ tęsia spalio pabaigoje pradėtą septynių pergalių virtinę. Tačiau gruodį visos trys pergalės buvo iškovotos per plauką: „Lietkabelis“ ir „Šiauliai“ įveikti per pratęsimą, „Nevėžis“ – dviejų taškų skirtumu.

Kai labiausiai reikia, Vilniaus komandą tempia amerikietis Marcusas Fosteris. Jis užėmė trečiąją vietą pagal rezultatyvumą Čempionų lygos pirmajame etape (21,2 tšk., 4,5 rez.perd.) ir yra rezultatyviausias LKL krepšininkas (17,6 tšk.).

„Neptūnas“

Gruodį: 2–1.

Nuo sezono pradžios. Lietuvos lyga: 6–7, Lietuvos taurė: 5–1.

Pagal sudėtį „Neptūnas“ šį sezoną yra stabiliausia LKL komanda. Klaipėdos klubo vadovai nekeičia žaidėjų, krepšininkų netrikdo sunkios traumos. Net vienuolika „Neptūno“ krepšininkų Lietuvos lygoje nuo sezono pradžios žaidė 11–13 rungtynių (kitaip tariant, praleido ne daugiau nei dvejas rungtynes).

Tiesa, vieta antroje lentelės pusėje klubo vadovų tikrai netenkina, bet „Neptūnas“ labai užtikrintai pateko į Karaliaus Mindaugo taurės ketvirtfinalį, o gruodį savo sąskaitą papildė LKL pirmenybėse iškovotomis pergalėmis prieš „Nevėžį“ ir „Prienus“.

Du klaipėdiečiai gruodį driokstelėjo LKL sezono rekordais. Mindaugas Girdžiūnas per rungtynes su „Nevėžiu“ pelnė 40 taškų (per pastaruosius 15 sezonų daugiau taškų pelnė tik vienas krepšininkas), o Austinas Wiley per rungtynes su „Prienais“ atkovojo 24 kamuolius (per visą LKL istoriją daugiau kamuolių atkovojo tik trys žaidėjai).

M.Girdžiūnas (13,3 tšk.) kartu su kitu Klaipėdos krepšinio veteranu Deividu Gailiumi (12,4 tšk.) yra pagrindiniai „Neptūno“ puolimo ramsčiai. Trenerį Mindaugą Brazį taip pat džiugina A.Wiley (9,7 tšk., 8,8 atk.kam., 2,1 bl.), kuris LKL užima pirmąją vietą pagal blokuotus metimus ir antrąją vietą pagal atkovotus kamuolius.

„Nevėžis“

Gruodį: 3–3.

Nuo sezono pradžios. Lietuvos lyga: 6–8, Lietuvos taurė: 5–2.

Kėdainių krepšininkai šį sezoną savo sirgalius labiausiai džiugina Karaliaus Mindaugo taurės turnyre. Netikėta buvo vien tai, kad „Nevėžis“ grupių etape pirmasis užsitikrino kelialapį į ketvirtfinalį, bet šio pasiekimo Gedimino Petrausko penketui neužteko. Gruodį kėdainiečiai aštuonių taškų skirtumu laimėjo pirmąsias ketvirtfinalio rungtynes su „Rytu“ ir pateikė rimtą paraišką žaisti finalo ketverte.

Kai žaidžia „Nevėžis“, aštuonių taškų skirtumas yra labai didelis. Šį sezoną, skaičiuojant abu turnyrus, vos dvejos iš 21 kėdainiečių rungtynių baigėsi dviženkliu skirtumu. Nuo spalio pabaigos „Nevėžis“ vienaženkliu skirtumu baigė net 14 iš eilės rungtynių. Tarp jų – dvejas laimėtas rungtynes su LKL autsaideriais „Prienais“ ir „Gargždais“.

Kėdainiečiai jau ne vieną pergalę išplėšė paskutinėmis akimirkomis. Vis dėlto šiai komandai reikėtų, kad pergalių būtų bent truputį daugiau. Kol kas LKL pirmenybėse „Nevėžis“ užima devintąją vietą ir, pagal dabartinę lentelę, nepatektų į atkrintamąsias varžybas.

Prieš mėnesį į užsienį išvykus Pauliui Petrilevičiui (14 tšk., 5,4 atk.kam., 5,4 išpr.praž.) labai susilpnėjo „Nevėžio“ priekinė liniją. Užtat per galvą verčiasi gynėjų duetas: latvis Artūras Žagaras (16,4 tšk., 4 rez.perd., 5,8 išpr.praž.), kuris lygoje užima ketvirtąją vietą pagal rezultatyvumą ir antrąją vietą pagal išprovokuotas pražangas, bei taip pat į rezultatyviausių dešimtuką patenkantis amerikietis Bradas Davisonas (14,4 tšk.).

„Šiauliai“

Gruodį: 3–3.

Nuo sezono pradžios. Lietuvos lyga: 7–7, Lietuvos taurė: 3–4, Čempionų lygos atranka: 0–1.

Šiauliai šį sezoną priims Karaliaus Mindaugo taurės finalo ketverto turnyrą, tačiau šeimininkų komanda jame nežais. „Šiauliai“ gruodžio pirmąją pralaimėjo lemiamas grupės varžybų rungtynes „Jonavai“, o paskui – papildomas atkrintamąsias rungtynes „Juventus“ ir dar prieš ketvirtfinalį pasitraukė iš kovos dėl antrojo pagal svarbą nacionalinio prizo.

Šiedu pralaimėjimai Antanui Sireikai ir jo komandai buvo labai skaudus smūgis. Juo labiau kad praėjusį sezoną šiauliečiai pateko į Karaliaus Mindaugo taurės finalo ketvertą.

Kad gali pasiekti daugiau, Šiaulių krepšininkai parodė gruodžio antroje pusėje, kuomet išvykose tik po pratęsimo bei dviejų LKL oficialiai pripažintų teisėjų klaidų nusileido „Rytui“ ir nugalėjo buvusią savo skriaudikę „Jonavą“.

Pastarąsias rungtynes „Šiauliai“ jau žaidė be lūkesčių nepateisinusio amerikiečio Bryce‘o Douvier (4,8 tšk.). Jį pakeitė kitoje pozicijoje žaidžiantis Antino Jacksonas, bet ir jis dar tik ieško savo tikrosios vietos naujoje komandoje.

Gruodžio mėnesį labai nestabiliai žaidė rezultatyviausias „Šiaulių“ krepšininkas Kyle‘as Mangasas (12,3 tšk.), o treneris A.Sireika didelių priekaištų tikriausiai neturėjo nebent LKL rezultatyvių perdavimų lyderiui Donatui Sabeckiui (11,9 tšk., 4,9 atk.kam., 6,8 rez.perd.).

„Lietkabelis“

Gruodį: 2–5.

Nuo sezono pradžios. Lietuvos lyga: 9–5, Europos taurė: 4–5.

„Lietkabelio“ tvarkaraštis gruodžio mėnesį buvo labai sudėtingas, bet aukštus tikslus keliančios komandos tai neturėtų gąsdinti. Vis dėlto panevėžiečiai išbandymo neišlaikė ir prarado pozicijas tiek Lietuvos lygoje, tiek Europos taurės turnyre.

Šalies pirmenybėse Nenado Čanako vyrai pralaimėjo trejas iš eilės rungtynes „Wolves“, „Rytui“ ir „Žalgiriui“. Visose trejose pralaimėtose rungtynėse „Lietkabelis“ turėjo galimybių, bet komandai kiekvieną kartą pritrūkdavo žaidėjo, kuris galėtų imtis vedlio vaidmens svarbiausiu metu.

Ta pati problema kišo koją per Europos taurės rungtynes išvykoje su „Bursaspor“ ir namie su Badalonos „Joventut“ komandomis. Beje, „Joventut“ tapo pirmąja užsienio komanda, šį sezoną įveikusia panevėžiečius jų arenoje. Tuo tarpu pats „Lietkabelis“ žaisdamas užsienyje šį sezoną vis dar nelaimėjo nė vienerių Europos taurės rungtynių.

Skaičiuojant abu turnyrus, „Lietkabelis“ gruodį pralaimėjo ketverias iš eilės rungtynes. Nutraukti nesėkmių virtinę pavyko tik per paskutiniąsias 2022 metų rungtynes su „Wolves“. Ši pergalė padėjo pernelyg neatsilikti nuo lyderio – net ir po sudėtingo tarpsnio Panevėžio komanda nuo LKL lentelėje antrąją vietą užimančio „Ryto“ atsilieka po vienu tašku.

Galbūt Panevėžio komandą iš ritmo išmušė smulkios traumos, dėl kurių keleriose rungtynėse trūko vieno arba dviejų pagrindinių žaidėjų. Per paskutines metų rungtynes sportinės aprangos nevilkėjo Jamelas Morrisas, kuris yra rezultatyviausias „Lietkabelio“ krepšininkas ir Lietuvos lygoje (14,5 tšk.), ir Europos taurės turnyre (14,4 tšk.).

„Jonava“

Gruodį: 1–3.

Nuo sezono pradžios. Lietuvos lyga: 8–5, Lietuvos taurė: 4–2, FIBA Europos taurės atranka: 0–1.

Jonavos komandą pavijo sezono pradžioje užprogramuotos problemos. „Jonavos“ atsarginių suolas labai trumpas ir, pagrindinių žaidėjų jėgos išsekus, Virginijaus Šeškaus auklėtiniai, prieš kelias savaites mynę ant kulnų lyderiui „Žalgiriui“, gruodį pralaimėjo visas trejas LKL rungtynes ir nukrito į šeštąją vietą.

Jonaviečiai lygiai kovojo ir su „Žalgiriu“, ir su „Juventus“, ir su „Šiauliais“, bet paskutinėmis minutėmis varžovai pateikė svaresnius argumentus.

Vis dėlto Jonavos komandai užteko jėgų ir, galbūt net svarbiau – valios, kad laimėtų svarbiausias šio mėnesio rungtynes. Gruodžio pirmąją „Jonava“ lemiamoje šalies taurės grupės varžybų dvikovoje įtikinamai nugalėjo „Šiaulius“ ir pateko į ketvirtfinalį.

Po Naujųjų metų dalį naštos iš lyderių turėtų perimti naujokas Glynnas Watsonas, kuris jau atvyko į Jonavą, bet dar nežaidė nė vienerių oficialių rungtynių.

Į LKL rezultatyviausių žaidėjų dešimtuką patenkantis Jeffas Garrettas (15,2 tšk., 7,3 atk.kam.), Edvinas Šeškus (14,3 tšk.) ir Goranas Huskičius (12,9 tšk., 4,8 atk.kam., 4,8 rez.perd.), Dovis Bičkauskis (12,5 tšk., 4,5 rez.perd.) ir Martinis Laksa (12,5 tšk.), be abejonės, mielai perleis naujokui bent po kelias aikštėje praleidžiamas minutes. Beje, du jonaviečiai J.Garrettas ir D.Bičkauskis lygoje dalijasi pirmąją vietą pagal perimtus kamuolius.

„Pieno Žvaigždės“

Gruodį: 1–3.

Nuo sezono pradžios. Lietuvos lyga: 3–10, Lietuvos taurė: 1–5.

Konkurencija varžantis dėl kelialapių į LKL atkrintamąsias varžybas, regis, sumažėjo. Nors išbraukti „Pieno Žvaigždes“ iš pretendentų pakilti į pirmąjį aštuonetą gal dar ankstoka, Ramūno Cvirkos auklėtiniai rudens pabaigoje ir žiemos pradžioje prarado tiek, kad atsigriebti bus labai sunku. Šiuo metu LKL pirmenybėse „Pieno Žvaigždės“ tęsia spalio pabaigoje pradėtą septynių pralaimėjimų virtinę.

Gruodžio pradžioje Pasvalio krepšininkai iškovojo paguodos pergalę Lietuvos taurės rungtynėse, bet galimybė patekti į šio turnyro ketvirtfinalį jau buvo prarasta anksčiau. Tuo tarpu Lietuvos lygoje „Pieno Žvaigždės“ gruodį visas trejas rungtynes pralaimėjo didesniu nei 15 taškų skirtumu.

Pasvalio klubas prieš šventes atsisveikino su lūkesčių nepateisinusiu amerikiečiu Dustinu Ware‘u (6,9 tšk.), kurį pakeitė stipriose Europos lygose bei Kinijoje sėkmingai žaidusiu Jaredu Cunninghamu. Būtent šis gynėjas ir bus pagrindinė „Pieno Žvaigždžių“ viltis bandant panaikinti trijų taškų atsilikimą nuo aštuntosios vietos.

Kitos šios komandos viltys – lygoje trečiąją vietą pagal atkovotus kamuolius užimantis Martynas Pacevičius (13,3 tšk., 7,7 atk.kam.), Evaldas Šaulys (11,4 tšk.) ir amerikietis Corey Allenas (11,3 tšk.).

„Gargždai“

Gruodį: 0–4.

Nuo sezono pradžios. Lietuvos lyga: 1–13, Lietuvos taurė: 1–1.

LKL debiutuojančio klubo vadovai nepatenkinti dėl to, kad jų komanda įsitvirtino tarp autsaiderių. „Gargždai“ pasekė absoliučių autsaiderių „Prienų“ pavyzdžiu ir žiemos pradžioje kirto iš peties: atsisveikino su treneriu Pauliumi Juodžiu bei pakeitė kelis krepšininkus. Tarp tų, su kuriais gargždiečiams ne pakeliui – buvęs pagrindinio penketo žaidėjas Samas Thompsonas (8 tšk., 4,4 atk.kam.).

S.Thompsonas – antras šį sezoną iš Gargždų išvykęs amerikietis. Tačiau vien gruodžio mėnesį Gargždų klubas sudarė sutartis su trimis jo tautiečiais: Ty Gordonu, Jylanu Washingtonu ir Isiah Osborne‘u. Įdomu, kad du pastarieji amerikiečiai šį sezoną pradėjo „Prienuose“.

Kol kas permainos neduoda vaisių. Gruodžio mėnesį, jau pasipildę naujokais, „Gargždai“ nelaimėjo nė karto, o prieš pat Kalėdas, per laikinojo trenerio Luko Aleksandravičiaus debiuto rungtynes, patyrė šeštąją iš eilės nesėkmę.

Nuo sezono pradžios „Gargždai“ laimėjo tik dvejas rungtynes su „Prienais“ (po vienerias – Lietuvos lygoje ir šalies taurės turnyre).

Gruodį galimybių buvo tik žaidžiant su „Nevėžiu“, bet „Gargždų“ lyderiai Giedrius Staniulis (16,8 tšk., 9,2 atk.kam.), kuris LKL užima trečiąją vietą pagal rezultatyvumą ir pirmauja pagal atkovotus kamuolius, Joshas Newkirkas (14,4 tšk., 5,9 rez.perd.) bei jų bendražygiai ir iš Kėdainių buvo išlydėti tuščiomis.

„Prienai“

Gruodį: 0–5.

Nuo sezono pradžios. Lietuvos lyga: 0–14, Lietuvos taurė: 1–7.

Nors Marius Kiltinavičius jau antrą mėnesį stovi prie „Prienų“ vairo, pirmosios pergalės šioje komandoje naujasis treneris dar nepasiekė. Prienų krepšininkai gruodį vėl nelaimėjo nė karto, o pridėjus praėjusio sezono pabaigą, Lietuvos lygoje pralaimėjo 22 iš eilės rungtynes. Pastarąją pergalę prieniškiai šventė kovo 7 dieną, kai namie įveikė „Juventus“ krepšininkus.

„Prienų“ vadovai nesėdi sudėję rankų. Lapkričio viduryje sudaryta sutartis su M.Kiltinavičiumi buvo tik permainų pradžia. Nuo tada pasikeitė beveik pusė komandos, o gruodį su „Prienais“ atsisveikino du amerikiečiai Jylanas Washingtonas (11,3 tšk.) ir Isiah Osborne‘as (8,5 tšk.) bei Klaidas Metrikis (4,3 tšk.). Kitas amerikietis, LKL penktąją vietą pagal rezultatyvumą užimantis Brandonas Brownas (15,3 tšk., 5,5 išpr.praž.) formaliai liko paraiškoje, bet nuo gruodžio pradžios nežaidė nė vienerių rungtynių.

Laisvas vietas užpildė po šešerių metų pertraukos į Lietuvą grįžęs Tauras Jogėla (beje, 2016 m. į užsienį jis išvyko po trumpo tarpsnio ne kur kitur, bet „Prienuose“), Darius Tarvydas bei amerikiečiai Jamilas Wilsonas ir Kylanas Andersonas.

Vis dėlto sukeitus dėmenis vietomis, suma nesikeičia, o naujieji „Prienų“ dėmenys neatrodo stipresni negu buvusieji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.