EUROLYGA 2023

I. Tayloro situaciją komentavęs K. Maksvytis pyko ant K. Hayeso požiūrio: tai yra problema

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai grįžo į pergalių kelią „Betsafe-LKL“ čempionate. Sekmadienį Kazio Maksvyčio auklėtiniai po permainingos kovos 91:80 pranoko Klaipėdos „Neptūną“.

K.Maksvytis.<br>G.Bitvinsko nuotr.
K.Maksvytis.<br>G.Bitvinsko nuotr.
K.Maksvytis.<br>G.Bitvinsko nuotr.
K.Maksvytis.<br>G.Bitvinsko nuotr.
K.Maksvytis.<br>G.Bitvinsko nuotr.
K.Maksvytis.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Mar 19, 2023, 8:33 PM

Geriau mačą pradėję svečiai iš Kauno po ilgosios pertraukos atidavė iniciatyvą varžovams ir vienu metu atsiliko dviženkliu deficitu.

„Žalgirį“ nuo pralaimėjimo išgelbėjo itin sėkmingai sužaistas ketvirtasis kėlinys.

„Esame patenkinti pergale, bet nepatenkinti žaidimu, gerai žaidėme tik ketvirtą kėlinį. Pirmoje pusėje buvo neatkovoti kamuoliai, puikus ketvirtas kėlinys, bet norėtųsi, kad komanda taip žaistų visas 40 minučių“, – po dvikovos samprotavo K.Maksvytis.

Šiose rungtynėse nesužibo per 14 minučių be taškų likęs aukštaūgis Kevarriusas Hayesas. Pasak K.Maskvyčio, tai jau ne pirmas kartas, kai Kauno klubo legionieriui pritrūksta motyvacijos vietos čempionate.

„Kalbėsimės. Tai jau ne pirmas kartas kai turime problemų su LKL motyvacija, tai yra Kevarriuso problema. Jis turi rimčiau ateiti į kiekvienas rungtynes“, – kalbėjo „Žalgirio“ treneris.

K.Maksvytis taip pat pasidalino naujausia informacija apie traumuotą Isaiah Taylorą, kuris nebuvo registruotas rungtynėms Klaipėdoje.

„Jis jau kaip ir galėtų žaisti, bet mes norime pilnai jį įvesti į formą, nuo rytojaus jis pradės 100 proc. treniruotis ir bus pasiruošęs kovai Stambule“, – teigė treneris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.