EUROLYGA 2023

Noras užsikabinti NBA: V. Micičius išvyko į Oklahomą

Buvęs Kauno „Žalgirio“ gynėjas Vasilije Micičius išvyko į Oklahomą, kur pradės derybas su „Oklahoma City Thunder“ ekipa dėl žaidimo NBA. Oklahomos klubui priklauso teisės į serbą.

Vasilije Micičius<br>ZUMAPRESS.com ir Scanpix nuotr.
Vasilije Micičius<br>ZUMAPRESS.com ir Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-06-20 10:29

„Anadolu Efes“ ir Serbijos rinktnės žvaigždė jau ne vienerius metus yra siejamas su NBA, tačiau atletas norėjo garantijų, kad atvykus į JAV jis nebus tas žaidėjas, kuris trins NBA komandos suolą.

Praėjusią vasarą irgi matėme gandus, kad V.Micičius yra ant „Oklahoma City Thunder“ ekipos slenksčio, tačiau viskas pernai pasibaigė, jog krepšininkas grįžo į Turkiją, kur su „Anadolu Efes“ ekipa šiemet iškovojo Turkijos krepšinio lygos čempionų titulą.

Serbas 2014 metais buvo pašauktas antrajame rate. Jį 52-uoju šaukimu pasikvietė „Philadelphia 76ers“, tačiau 2020 m. teises į serbą buvo perleistos Oklahomos komandai.

Šiemet V.Micičius Eurolygoje rinko po 16 taškų, atlikdavo po 5,4 rezultatyvaus perdavimo, sugriebdavo 3,2 atšokusio kamuolio ir sukaupdavo 17,4 naudingumo balo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.