EUROLYGA 2023

Palangos „Olimpo“ gretose – dar vienas naujokas

Atrodo, kad naujoji Palangos „Olimpo“ komanda į Nacionalinės krepšinio lygos („7bet-NKL“) kovas žengs keldama ambicingus tikslus – ekipa ir vėl papildė savo gretas nauju krepšininku.

Š.Valunta.<br>G.Šiupario nuotr.
Š.Valunta.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 25, 2023, 6:15 PM

Šį kartą prie „Olimpo“ prisijungė 22-ejų įžaidėjas Šarūnas Valunta. Šią informaciją lrytas.lt patvirtino ir portalo šaltiniai.

Praėjusiame sezone gynėjas atstovavo Mažeikių „M Basket“ klubui ir su juo nužygiavo iki „7bet-NKL“ pirmenybių finalo.

Š.Valunta antroje pagal pajėgumą šalies krepšinio lygoje vidutiniškai per rungtynes įmetė po 7,6 taško, atkovojo po 1,9 kamuolio, atliko po 3 rezultatyvius perdavimus ir rinko po 6,2 naudingumo balo.

Naujasis „Olimpo“ pirkinys turi ir Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) patirties. Kiek anksčiau jis gynė Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ ir „Šiaulių“ ekipų garbę.

Primename, kad Jono Vainausko buriama Palangos komanda savo žaidėjų kraityje jau turi latvį Eduardą Haznerį, Tadą Budrį ir Paulių Danisevičių.

Kiek anksčiau portalas lrytas.lt jau pranešė, kad klubo vairą sezono metu laikys latvis Sandis Buškevicas, o jam talkins Lietuvos krepšinio legenda Renaldas Seibutis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.