EUROLYGA 2023

„Panathinaikos“ siekia ir toliau smagintis laisvųjų agentų rinkoje: nori pasirašyti sutartį su NBA žaidusiu ukrainiečiu

Atėnų „Panathinaikos“ toliau ruošiasi drebinti rinką. Pranešama, kad Graikijos klubas domisi ukrainiečio Sviatoslavo Mykhailiuko paslaugomis.

 Sviatoslavas Mykhailiukas<br> Scanpix/USA Today nuotr.
 Sviatoslavas Mykhailiukas<br> Scanpix/USA Today nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 28, 2023, 9:17 AM

SDNA.gr praneša, kad „Panathinaikos“ susidomėjo ukrainiečio paslaugomis, o jo pasirašymas būtų paskutinė klubo komplektacijos dėlionės dalis.

S.Mykhailiukas praėjusį sezoną pradėjo „New York Knicks“ gretose (sužaidė 13 rungtynių – red.), o sezoną pabaigė „Charlotte Hornets“ ekipoje (sužaidė 19 rungtynių – red.).

Praėjusiame sezone krepšininkas NBA rinko po 6,9 taško, atkovodavo po 1,7 kamuolio ir atlikdavo po 1,7 rezultatyvaus perdavimo.

Atkarpoje, kuomet krepšininkas vilkėjo „Charlotte Hornets“ marškinėlius, puolėjas NBA fiksavo 10,6 taško (40,4 proc. trit.), 2,7 rezultatyvaus perdavimo ir 2,4 atkovoto kamuolio vidurkius.

Pranešama, kad ukrainietis siekia kontrakto NBA, tačiau Gazzetta.gr skelbia, kad krepšininkui nepavykus pasirašyti sutarties su NBA klubu, gynėjas grįžtų į Europą, o „Panathinaikos“ būtų tas klubas, kuris pirmasis bandytų įsigyti snaiperį iš Ukrainos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.