EUROLYGA 2023

Naujam sezonui besiruošiantis T. Sabonis: „80 proc. komandos grįžta, visi „bajeriai“ jau yra“

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai jau visai netrukus oficialiai pradės pasiruošimą 2023–2024 m. Kol visi komandos žaidėjai dar nėra susirinkę, dalis žalgiriečių jau pradėjo individualias treniruotes „Žalgirio“ arenoje.

Tautvydas Sabonis<br>G.Bitvinsko nuotr.
Tautvydas Sabonis<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

zalgiris.lt

Aug 24, 2023, 1:22 PM

Prieš kitą savaitę startuosiantį „Žalgirio“ pasirengimą sezonui, „Žalgiris Insider“ tinklalaidėje apsilankė Tautvydas Sabonis, kuris kartu su Gintaru Krapiku ruoš komandą sezonui, kol su rinktine dirbs Kazys Maksvytis ir Evaldas Beržininkaitis.

T.Sabonis tinklalaidėje kartu su krepšinio komentatoriumi Ryčiu Kazlausku pasakojo apie būsimus darbus treniruočių stovykloje.

„Pasirengimas sezonui artėja. Manau, kad iš klubo pusės visi yra patenkinti – komanda „popieriuje“ atrodo labai gerai ir 80 procentų praėjusio sezono sudėties žaidėjų grįžta. Tai – labai gerai. Žaidėjai, kuriuos nusipirkome, buvo tie, kurių norėjome – pirmos opcijos. Aišku, kai reikia nedaug naujokų, yra lengviau rasti pirmas opcijas. Arnas po truputį grįžta į formą, mums tai labai svarbu. Yra tas jaudulys viską pradėti. Vasara praeina, norime pamatyti visus veidus. 80 proc. komandos grįžta, visi „bajeriai“ jau yra, gali kažką patraukti per dantį. Džiaugiuosi ir laukiame pradžios“, – kalbėjo T.Sabonis.

Kitos savaitės pradžioje komandos naujokams bus atliktas medicininis patikrinimas ir po šių procedūrų rugpjūčio 30 d. komanda susirinks į pirmąją treniruočių stovyklos treniruotę.

Jau rugsėjo pirmoje pusėje „Žalgiris“ sužais ir dvejas draugiškas rungtynes (rugsėjo 9 ir 13 d.), kurias tiesiogiai transliuos ir „Žalgiris Insider“.

Visą tinklalaidę jau dabar gali pamatyti visi „Žalgiris Insider“ prenumeratoriai. Likusioje tinkalaidės dalyje T.Sabonis pasidalijo mintimis apie Lietuvos vyrų krepšinio rinktinę ir pasaulio taurės turnyro favoritus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.