EUROLYGA 2023

„Lietkabeliui“ neįtikęs amerikietis nutūpė Šiauliuose

Iš rikiuotės iškritusio Dachono Burke‘o vietą „Šiauliuose“ užims Lietuvos publikai jau pažįstamas Jonathanas Davisas. 26-erių metų krepšininkas su klubu pasirašė sutartį dviems mėnesiams su galimybe ją pratęsti.

Jonathanas Davisas<br>Šiaulių krepšinio klubo montažas.
Jonathanas Davisas<br>Šiaulių krepšinio klubo montažas.
Daugiau nuotraukų (1)

bcsiauliai.lt

Sep 19, 2023, 12:17 PM

Praėjusį sezoną 189 cm ūgio gynėjas praleido Utenos „Uniclub Casino – Juventus“ ekipoje ir Lietuvos pirmenybėse rinko po 15,9 taško bei 3,9 rez. perdavimo. Vasarą su „7bet-Lietkabeliu“ sutartį pasirašęs amerikietis prieš pat sezono pradžią komandą paliko.

„Labai gaila, kad trauma užkirto kelią Dachonui startuoti nuo sezono pradžios. Stengėmės greitai sureaguoti į situaciją ir užpildyti susidariusią spragą komandoje. Atsiradus progai į Šiaulius atsivežti Jonathaną, klausimų daug nekilo. Jis jau pernai įrodė, kokio lygio tai žaidėjas. Lauksime greitos integracijos į komandos darbus“, – naujo žaidėjo atvykimą pakomentavo Donatas Slanina.

J. Davisas debiutuos jau šiandienos Šiaurės Europos krepšinio lygos (ENBL) rungtynėse prieš „CSO Voluntari“ komandą iš Rumunijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.