EUROLYGA 2023

Prie „Panathinaikos“ prisijungęs K. Nunnas: „Noriu iškovoti titulus“

Šios savaitės pradžioje Erginas Atamanas ir Atėnų „Panathinaikos“ pasirašė sutartį su nemenką NBA patirtį sukaupusiu gynėju Kendricku Nunnu. Krepšininkas oficialiam Atėnų klubo tinklalapiui kalbėjo apie tai, kad džiaugiasi prisijungęs prie „Panathinaikos“ ir su Graikijos grandų ekipa nori laimėti titulus.

 Kendrickas Nunnas<br> ZUMAPress.com/SPO/ZEUS/Scanpix nuotr.
 Kendrickas Nunnas<br> ZUMAPress.com/SPO/ZEUS/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 3, 2023, 3:27 PM

„Aš labai džiaugiuosi atversdamas naują puslapį savo karjeroje. Aš atvykau į puikų klubą, puikią šalį ir ypatingą miestą. „Panathinaikos“ yra komanda su nugalėtojų mentalitetu. Aš nekantrauju, kol galėsiu žaisti su šia komanda“, – pasakojo K.Nunnas.

Krepšininkas pirmąkart po atkarpos NBA persikėlė žaisti į Europą, o anot K.Nunno, jis sprendimą priėmė dėl pokalbio su Eurolygos čempionu E.Atamanu.

„Aš kalbėjau su treneriu ir pajaučiau teigiamą nuotaiką. Treneris mėgsta greitą krepšinį ir kibią gynybą, tad aš manau, kad mano žaidimo stilius puikiai tinka „Panathinaikos“. „Pao“ yra komanda, kuri visada kelia sau aukščiausius tikslus. Tą patį galėčiau pasakyti ir apie save. Nekantrauju pradėti darbo su naująja savo komanda“, – savo motyvus persikelti į „Pao“ gretas aiškino K.Nunnas.

Prie Graikijos grandų prisijungęs amerikietis tikina, kad jo tikslai – ypač dideli.

„Noriu laimėti aukščiausiame lygyje. Tai yra mano mentalitetas, kuris puikiai dera su „Panathinaikos“ vertybėmis“, – tikino amerikietis.

Geriausiais savo karjeros metais (2020–2021 m. sezone) NBA krepšininkas rinko po 14,3 taško (57,4 proc. dvit., 37,6 proc. trit., 93,5 proc. trit.), atkovodavo po 3,1 kamuolio ir atlikdavo po 2,6 rezultatyvaus perdavimo.

Visgi ko iš K.Nunno gali tikėtis „Pao“ sirgaliai?

„Nenoriu nieko prižadėti, bet aš atiduosiu visą save kiekvienoje treniruotėje ir kiekvienose rungtynėse. Su mano lyderyste ir patirtimi aš tikiuosi prisidėti prie komandos pergalių. Kaip ir minėjau prieš tai, aš noriu iškovoti kaip įmanoma daugiau pergalių, bet kartu su „Pao“ noriu iškovoti ir titulus“, – baigė K.Nunnas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.